Vacature Leidster Goed

Leidster Goed in Gouda

Leiding gezocht

Momenteel zijn er een paar enthousiaste mensen die hulpleiding zijn, echter wordt er nog gezocht naar een vaste leiding.

Leiding worden bij de Jan van Hoof-groep is leuk, spannend, gezellig, avontuurlijk en nog veel meer. Gezellig samenwerken met enthousiaste kinderen en een tof leidingteam. Als je echt lef hebt kom je eens langs en je zult zien dat Scouting iets anders is dan een suf zooitje mensen.

Een enthousiast leidingteam zorgt elke week weer voor een leuk en afwisselend programma voor onze Bevers. Een programma met uitdagende activiteiten die zijn afgestemd op de leeftijd van de Bevers. Dit vraagt echter wel om een goed leidingteam. Daarom zoeken wij momenteel op naar jonge mensen ( minimaal 16 jaar) die de uitdaging willen aangaan om leider of leidster te worden bij onze Bevers!


Je hebt geen Scouting ervaring nodig. Enthousiasme is veel belangrijker! Natuurlijk word je als nieuwe leider of leidster goed begeleid door een ervaren andere leiding en de rest van de groep. En om je leidinggevende capaciteiten verder te ontwikkelen, worden daarnaast door Scouting Nederland ook diverse cursussen georganiseerd.

Dus, zou je op kunnen tegen een groep overenthousiaste Bevers tussen de 5 en de 7 jaar? Heb je een beetje tijd over op zaterdagmiddag en wil je jouw vrije tijd op een leuke manier besteden? Laat dan van je horen!

  • E-mail:


Functie:leidster goed
Startdatum:05-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Scouting Jan van Hoof-groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Leidster Goed Stichting Scouting Jan van Hoof-groep 05-11-2023

Bekijk ook andere vacatures