Vacature Medewerker bouwmarkt

Medewerker bouwmarkt in Gouda

Om 07:00 uur beginnen, omdat je een vroege vogel bent of gewoonweg de files graag omzeilt? Of ben je een avondmens en doe je graag rustig aan in de ochtend? Want ook voor de uitslapers is ruimte om wat later te beginnen in de ochtend. Laten we voorop stellen dat alles bespreekbaar is bij RMB FIeldmarketing. Ben jij net zo flexibel als ons? En word jij weleens perfectionistisch genoemd? Vind jij het daarnaast ook nog eens fijn om zelfstandig te werken en de verantwoording te nemen over de afdeling waar jij werkzaam bent? Top! Jij zal je helemaal kunnen vinden in de schappen van Hornbach!

 

Dit ga je doen

Jij bent lekker zelfstandig aan het werk op de afdeling van elektro of laminaat. Als schap-beheerder zorg je ervoor dat het schappenplan wordt gevolgd en controleer je regelmatig of de indeling nog optimaal is. Je past deze aan indien nodig, zodat de producten altijd goed gepresenteerd staan. Je doet dit door het rechttrekken van het schap en alle artikelen op de juiste plek te zetten. Je zorgt dat showmodellen in de winkel zodanig gepresenteerd staan dat de bijbehorende artikelen ook op de juiste plek te vinden zijn door een juiste bewegwijzering. Al met al zorg jij ervoor dat aan het eind van de dag alles er weer fatsoenlijk erbij staat! Zo kunnen de klanten de artikelen makkelijk vinden die zij nodig hebben, waardoor de verkoop weer stijgt!Daarnaast voer je ook onderstaande werkzaamheden uit:

  • Je voert controles uit op de juiste prijzen
  • Je brengt prijs- en informatiecommunicatie aan
  • Je zorgt ervoor dat er voldoende folders en samples klaar liggen voor klanten
  • Je checkt of alle lampen branden en vervangt lampen als er nieuwe modellen in het assortiment komen
  • Je spiegelt en sorteert de schappen


Functie:Medewerker bouwmarkt
Startdatum:04-12-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:0 – 2300
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met FYGI via jade.knoppert@fygi.nl of 627319542. Of bezoek hun website http://www.fygi.nl.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Medewerker bouwmarkt FYGI 04-12-2023

Bekijk ook andere vacatures