Vacature Medewerker Finance

Medewerker Finance in Gouda

Medewerker Finance

Locatie: Gouda
Opleidingsniveau: MBO
Dienstverband: Parttime


Hoge factuurbedragen of korte betaaltermijnen, daar word jij niet zenuwachtig van. Jij werkt altijd nauwkeurig en beheerst. Je blijft rustig en geconcentreerd, ook als je samen met je team meters moet maken voor de jaarrekening. Voor teamgenoten en andere collega's ben je dan ook een rots in de branding. Jij zorgt dat de boeken kloppen. Herken je jezelf hierin? Dan wil ons finance-team je graag leren kennen.

Jouw werk als Medewerker Finance

20 - 24 uur

Als Medewerker Finance werk je samen met je zes teamgenoten van Finance voor onze financieel directeur. De administratie van de Technolution groep is een drukke en veelzijdige omgeving. Je controleert en verwerkt 30 tot 50 facturen per dag van opdrachtgevers en partners uit allerlei omgevingen, verzamelt en registreert informatie voor crediteurenbetalingen, en toetst en verwerkt declaraties van collega's. Na accordering boek je de digitale facturen door naar de financiële administratie (Odoo). Je verzorgt het betaaladvies voordat de betaallijst gemaakt wordt en je beantwoordt vragen van crediteuren.

Jij en je teamleden werken altijd volgens onze AO-procedures. Naast de financiële werkzaamheden heb je ook een aantal administratieve taken, zoals:

 • Overzicht houden op inkopen voor subsidieprojecten en einddeclaraties invullen.
 • Budgetten en inkooporderformulieren controleren.
 • Ons urenregistratiesysteem nakijken en controles doen.

Kortom, er is meer dan genoeg te doen voor een gemotiveerde Mederwerker Finance!

Typisch jij

Jij hebt:

 • Een afgeronde MBO-4 opleiding in een administratieve richting óf Praktijkdiploma Boekhouden en enkele jaren werkervaring op een financiële administratie
 • Ervaring met Excel-overzichten (formules maken, verwijzen naar bladen en bestanden)

Jij bent:

 • Een echte aanpakker
 • Flexibel: je kunt goed omgaan met verschillende (boekhoud)systemen
 • Positief en proactief
 • Zelfstandig, maar niet bang om vragen te stellen
 • Uiteraard ben je accuraat

Dit betreft een functie voor 20-24 uur per week. De dinsdag is een must, maar de overige dagen zijn flexibel in te delen. Gedeeltelijk thuiswerken is in principe altijd mogelijk. Je krijgt volop gelegenheid om jezelf professioneel en persoonlijk te ontwikkelen in de door jou gekozen richting.

Typisch wij

Met 250 technische professionals realiseren we al meer dan 35 jaar hoogwaardige software en elektronica voor klanten in mobiliteit, energie, industrie, security en hightech. Passie voor techniek en betrouwbaarheid zijn onze belangrijkste waarden.

Over de arbeidsvoorwaarden kunnen we kort zijn: die zijn gewoon goed. Het beste bewijs? De loyaliteit van onze werknemers. Meer dan 50 collega's werken hier al meer dan 12,5 jaar.

Werken als Medewerker Finance samengevat

 • Veel zelfstandigheid
 • Veel afwisseling in je werk
 • Nauw samenwerken in een hecht team
 • Hybride werken
 • Een snelle sollicitatieprocedure

Zie jij jezelf al werken bij Technolution, solliciteer dan via het onderstaande formulier. Heb je nog vragen, onze Christina beantwoordt ze graag.


Tel.:
Email:Functie:medewerker finance
Startdatum:06-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:20 – 24

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Technolution via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moordrecht
 2. Medewerker Finance Technolution 06-10-2023

Bekijk ook andere vacatures