Vacature Medewerker Zorgadministratie

Medewerker Zorgadministratie in Gouda

Je solliciteert nu voor Medewerker Zorgadministratie -

Medewerker Zorgadministratie - MBO Diploma

bouwen solliciteer vandaag

In verband met het naderende pensioen van één van onze collega's zijn wij per direct op zoek naar een extra collega op onze Zorgadministratie. Samen met jou bouwen wij graag aan de wijkzorg van de toekomst!

Wie ben jij?

Jij bent een belangrijke schakel in het administratieve proces en je verzorgt samen met je collega de volledige cliënten-administratie. Je bent verantwoordelijk voor het tijdig aanleveren van geregistreerde cijfermatige zorg- en clientgegevens aan interne en externe partijen. Je schakelt dagelijks met onze Wijkverpleegkundigen en Casemanagers over de cliënten die bij ons in zorg zijn. Je hebt nauw contact met zorgverzekeraars en zorgkantoren over indicaties van onze cliënten en ook met andere zorgaanbieders over de gedeelde cliëntenzorg. Daarnaast heb je contact met de verschillende Gemeenten over WMO-zorg.

Plaats in de organisatie

Je werkt samen met je collega binnen de vakgroep Zorgadministratie, onderdeel van het BackOffice team. De BackOffice is een ondernemend en zelfsturend team dat volop in beweging is. Hier werken in totaal zo'n 45 servicegerichte professionals samen om onze zorgcollega's in het primaire proces te ondersteunen, zodat zij hun werk zo goed mogelijk kunnen uitvoeren waardoor cliënten hierdoor van de juiste zorg worden voorzien. Zelfsturend betekent dat je zelfstandig moet kunnen werken binnen onze richtlijnen en procedures waarbij je met elkaar de prioriteiten bepaalt. De sfeer is informeel, gezellig en professioneel. Jouw doel is om te zorgen dat onze zorgcollega's zich volledig kunnen richten op het leveren van deze passende zorg in de wijk.

Wij bieden

  • Werken bij een organisatie die door onze eigen collega's al vier jaar op rij is verkozen tot 'Beste Werkgever'.
  • Een arbeidsovereenkomst van 32-36 uur per week, voor onbepaalde tijd.
  • Een salaris conform cao VV&T, inschaling in FWG 35 (maximaal € 3.177,10 op basis van 36 uur per week) Daarnaast bouw je maandelijks 8% vakantiegeld op, wat jaarlijks wordt uitgekeerd in de maand mei. In de maand november krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33% van je brutosalaris van het betreffende kalenderjaar.
  • Ook fijn: de faciliteiten en werkomstandigheden zijn bij ons goed geregeld. Je kunt o.a. rekenen op een surface en smartphone èn je krijgt desgewenst de beschikking over een Batavus Cura elektrische fiets. De kosten voor het leasen, pechhulp en verzekering zijn voor ons.
  • Wij bieden onze collega's alle kansen om zichzelf te ontwikkelen als mens én zorgprofessional. Je krijgt een persoonlijk opleidingsbudget van € 400,- per jaar.
  • Na de inwerkperiode is het goed mogelijk om deze functie gedeeltelijk thuis uit te voeren, dit is maximaal 50% van je contracturen.

Wat wij bieden

Wat wij vragen

Je bent in het bezit van een relevant MBO-diploma op niveau 4 (bijvoorbeeld een financieel administratieve opleiding), aangevuld met relevante werkervaring. Microsoft Office heeft geen verrassingen voor jou en ervaring met werken in NEDAP ONS is een pré. Daarnaast werken wij met AFAS. Jij bent cijfermatig en analytisch ingesteld en de regelgeving binnen WLZ/ZVW/WMO heeft voor jou als medewerker Zorgadministratie geen geheimen. Je hebt kennis van het berichtenverkeer en de facturatie binnen de zorgfinanciering. Veranderingen in de zorg volg jij nauwgezet en je werkt graag in een uitdagende en dynamische omgeving. Je bent klantgericht, je denkt in mogelijkheden en je kunt daardoor over de processen heen kijken. Je werkt graag zelfstandig en individueel maar je kunt ook goed samenwerken. Je bent toegankelijk en je communiceert makkelijk met zowel interne als externe partijen. Ook bezit je goede schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

Over Vierstroom Zorg Thuis

Bij Vierstroom Zorg Thuis bieden we zorg aan mensen binnen hun eigen vertrouwde omgeving, zodat ze langer zelfstandig kunnen blijven wonen. Als organisatie zijn we continu in ontwikkeling, passen zorginnovaties toe en denken na over de zorg van de toekomst. We zijn aanpakkers, denken in oplossingen en zijn trots op het werk wat we doen. Met 41 wijkteams en ruim 600 collega's in de regio Woerden, Gouda en Zoetermeer maken we iedere dag het verschil voor onze cliënten. Dit zijn er ruim 4000 per maand. Naast de reguliere wijkzorg zijn we ook gespecialiseerd in mensen met dementie. We hebben vier teams van casemanagers dementie en 3 ontmoetingscentra. Als onderdeel van Fundis, leveren wij voor iedere fase in je leven een passende (zorg)functie. We zijn een erkend leerbedrijf, waarbij het werkplezier en de ontwikkeling van onze medewerkers centraal staat.

SOLLICITEREN

Word jij enthousiast van deze functie en zie jij jezelf al werken bij Vierstroom Zorg Thuis? Solliciteer dan direct. We gaan graag met jou in gesprek en wij zijn heel benieuwd naar jou als persoon. Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met via .Functie:medewerker zorgadministratie
Startdatum:01-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3177 – 3177
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Vierstroom via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Medewerker Zorgadministratie Vierstroom 01-12-2023

Bekijk ook andere vacatures