Vacature Mobile Device Specialist

Mobile Device Specialist in Moordrecht

Jij en Centric

Mobile Device Specialist (Hybride)

HBO / MBO 40 uur Moordrecht

Vacature: Mobile Device Specialist (Hybride)

Als Mobile Device Specialist ben je bezig met inrichten en up-to-date houden van de MDM-systemen voor onze klanten met platformen zoals Soti en VMware Workspace One: het kan als Mobile Device Specialist bij Centric. Je bent verantwoordelijk voor de installatie methodiek van de Android terminals t.a.v. Security, Applicaties en bijbehorende instellingen in het Android besturing systeem.Maak werk van je mogelijkheden.

Wat jij doet

Voor onze retail klanten leveren en implementeren wij MDM-oplossingen. Voor deze MDM oplossingen vaak Android en Windows, denk hierbij aan scanners, printers etc, maak je de onboard-, installatie- en serviceprocedures en draagt deze uit naar onze supportdesk en klanten. Verder ben je samen met je collega's bezig met het valideren van de nieuwste hardware producten op het gebied van mobile t.a.v onze diverse softwareoplossing voor de Retail. Wat doe je nog meer?
oppakken van 3e lijns incidenten op het gebied van hardware en storingen in onze beheeromgeving
werken in een dynamische omgeving in een team van systeem engineers
onderhouden van contacten met diverse leveranciers op het gebied van firmware updates, drivers, deployment en troubleshooting
meedenken over optimalisatie processen
Ook blijf jij jezelf ontwikkelen in de wereld van Mobile Devie Management. Dit vinden we zo belangrijk dat er verschillende mogelijkheden zijn voor het volgen van studies of het behalen van certificeringen.
Hier starten jouw kansen
Zonder dat je het misschien weet, ben je al eens met Centric in aanraking geweest. Als je betaalt in de winkel. Als je een glas kraanwater drinkt. Als je een paspoort aanvraagt. Duizenden organisaties en hun miljoenen klanten rekenen elke dag weer op onze 200+ technologische oplossingen, hoogwaardige IT-diensten en 3.700 gekwalificeerde professionals. Samen zorgen we dat belangrijke processen in onze samenleving altijd doordraaien.
Zodra je Centric komt versterken, omring jij jezelf met mogelijkheden. Zo kun je jouw kennis vergroten door samen te werken met de ongeveer 300 collega's van Centric Supply Chain Solutions. Als partner van bedrijven binnen retail, logistiek en transport en bouw, zorgen wij er dagelijks voor dat magazijnen goed gevuld blijven, supermarkten en winkels bevoorraad worden en honderdduizenden klanten hun dagelijkse boodschappen kunnen vinden in de schappen van supermarkten en andere retailers in binnen- en buitenland. Van de etenswaren in de supermarkt, tot knuffels en huishoudelijke artikelen in het warenhuis, wij maken mogelijk dat ze er zijn.

Dit breng je mee

Wij zorgen voor een werkomgeving waar jij blij kunt zijn en gewaardeerd wordt. Andersom voeg jij als Mobile Device Specialist waarde toe met jouw:

 • Minimaal 2 jaar werkervaring als system engineer of een vergelijkbare functie
 • Grote kennis van enterprise Android-versies.
 • Bij voorkeur al kennis van enterprise device merken zoals Zebra en Honeywell
 • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal

Dit krijg je

Bij Centric vind je veel flexibiliteit en vrijheid om jouw vak als Mobile Device Specialist succesvol uit te oefenen. Verder kun je voor deze functie rekenen op:

 • Een prima salaris tussen de €3500,- en €5000,- (40-urige werkweek) obv leeftijd en ervaring
 • 8% vakantiegeld + 26 vakantiedagen
 • Flexibiliteit om je werk(week) in te delen en thuis te werken
 • Een toegewezen auto van de zaak (inclusief tankpas voor privé gebruik)
 • Een laptop en een mobiel
 • Uitgebreide trainings- en opleidingsmogelijkheden
 • Dit zijn de arbeidsvoorwaarden op basis van een 40-urige werkweek

Diverse en complexe IT-vraagstukken

Omring jezelf met mogelijkheden bij Centric


Als Mobile Device Specialist ben je bezig met inrichten en up-to-date houden van de MDM-systemen voor onze klanten met platformen zoals Soti en VMware Workspace One: Solliciteer vóór 31 december via onze website naar deze vacature Mobile Device Specialist in Moordrecht
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met onze Recruiter, via + 31 6 11314804 of .
Goed om te weten:
zien we een match? Laten we elkaar beter leren kennen tijdens 1 of meerdere gesprekken
zijn we allebei enthousiast over een samenwerking? Dan doen wij jou een mooie aanbieding
zodra de handtekeningen zijn gezet, ben jij onze nieuwe collega. Nu al zin in.
op jouw eerste werkdag stap jij binnen in een wereld waar je omringd wordt door verschillende mogelijkhedenFunctie:mobile device specialist
Startdatum:04-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 5000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Centric via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moordrecht
 2. Mobile Device Specialist Centric 04-12-2023

Bekijk ook andere vacatures