Vacature Junior Product Manager IT

Junior Product Manager IT in Gouda

De Centric applicaties maken gezamenlijk gebruik van centrale services (Core Services) waarvan er sommige in de Cloud draaien. Je komt te werken binnen een klein, gedreven team waarmee je met Microsoft- en Oracle Cloudtechnologieën de centrale services levert en ondersteuning biedt. Afhankelijk van de producten waar je verantwoordelijk voor bent, richt jij samen met je team op de units binnen Centric die zich bezighouden met het leveren van applicaties aan bijvoorbeeld de verschillende gemeentes, onze Retail klanten (zoals Jumbo) en klanten die behoefte hebben aan onze maatwerk softwarepakketten. Daarnaast ondersteunen wij de SaaS-transitie van Centric applicaties en maken deze specifiek voor ons portfolio. In deze rol ben je een spin in het web in onze development en infrastructure units. Kortom je bent in deze rol verantwoordelijk voor de bouw, release en vervolgens ook het beheer van alle applicaties. De volledige lifecycle dus! Als beginnende Product Manager met kennis en achtergrond in development of infrastructure heb je een stevige basis om samen met je team de services met succes te ontwikkelen en uit te voeren. Hierin word je begeleid door de senior collega's zodat je alle kneepjes van dit vak leert. Dankzij jouw inspanningen worden de Centric applicaties getransformeerd naar volledige Cloudomgevingen en -diensten.     Je zal je onder andere bezighouden met:

  • Dienstontwikkeling op basis van de door jouw opgesteld business cases
  • De vertaling van business cases naar roadmaps
  • Het budget en de verantwoording hierover
  • Het creëren van diensten met Scrumteams uit Roemenië en Litouwen
  • Afstemming met jouw stakeholders en de voortgang in jouw team  


Functie:Product Management, Junior Product Manager IT
Startdatum:06-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Centric via Praaf.Ramsamoedj@Centric.eu of #ERROR!. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Junior Product Manager IT Centric 06-10-2023

Bekijk ook andere vacatures