Vacature Monteur Elektrotechniek

Monteur Elektrotechniek in Nieuwerkerk Ad Ijssel

Monteur Elektrotechniek

Nieuwerkerk aan den IJssel

Monteren, onderhouden of repareren van grote én kleine elektrotechnische (deel)installaties. Variatie in je werk. Zo blijf je groeien in je vak als monteur elektrotechniek. Breng techniek tot leven bij Nieuwerkerk aan den IJssel.

Lever topkwaliteit

Zorg dat de elektra goed en veilig werkt. Jij bent dé specialist die continu op zoek is naar verschillende uitdagende opdrachten. Komt dat even goed uit. Bij liggen er genoeg voor je klaar. Bijvoorbeeld een complete distributiehal van elektrotechnische installaties voorzien. Of zorgen dat de elektra in een kantoorpand in de straat van de vestiging goed aangelegd wordt. Twee totaal verschillende technische projecten! En daar mag jij je helemaal in uitleven als doeltreffende monteur elektrotechniek. Je bent dan onder andere bezig met het:

• Zelfstandig monteren én installeren van elektronische (deel)installaties op basis van tekeningen.
• Zorgen dat jij en je collega's in een veilige werkomgeving werken.
• Beantwoorden van vragen als klanten langskomen op jouw (deel)project.
• Coachen van nieuwe hulp- en leerling-monteurs elektrotechniek.
Is jouw project afgerond? Yes! Dat gaan we uitgebreid vieren. Bijvoorbeeld door een groot personeelsfeest. Of een frietkar die op een vrijdagmiddag voor ons kantoor staat. En dan gaan we weer door naar het volgende project. Op naar een nieuwe uitdaging!

Leeft techniek in jou?

Hoe technisch het werk ook is, het blijft mensenwerk. Jij bent het best te beschrijven als betrokken, zelfstandig én leergierig. Je durft fouten te maken en staat altijd klaar voor de klanten en je collega's. Daarnaast beschik je als toegewijde monteur elektrotechniek over:

• Een mbo-3 diploma Elektrotechniek.
• Minimaal 2 jaar ervaring in elektrotechniek.
• Een VCA Basis-certificaat. Heb je dit certificaat nog niet? Dan zorgen we ervoor dat je hier de cursus kan doen.
• Rijbewijs B.

Dit is voor jou, van ons

  • Zelf kiezen of je reistijd en overwerk laat uitbetalen en/of inwisselt voor extra vrije tijd.
  • Een goed salaris dat past bij jouw niveau en wensen.
  • Een volledig verzorgde bedrijfsbus met al het gereedschap dat jij nodig hebt
  • Mogelijkheid tot het volgen van trainingen/opleidingen.

Groei door

Blijf jezelf ontwikkelen bij . Van opleidingen tot cursussen in onze academy en het opdoen van werkervaring bij allerlei projecten. En ben je na een tijdje toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn er mogelijkheden om door te groeien of te specialiseren. Kansen genoeg!

Monteur Elektrotechniek

Nieuwerkerk aan den IJssel MBO Elektrotechniek

Over

Techniek is altijd in beweging en bestaat al meer dan 100 jaar. Dé technische dienstverlener die van a tot z ontzorgt. Denk aan het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektronische en werktuigbouwkundige installaties. Voor het bedrijfsleven, de industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. Om zo bij te dragen aan bijvoorbeeld 1.542.687 kW opgewekte zonnestroom en zo'n 7 miljoen liter schoon drinkwater.Functie:monteur elektrotechniek
Startdatum:03-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hoppenbrouwers Techniek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Monteur Elektrotechniek Hoppenbrouwers Techniek 03-10-2023

Bekijk ook andere vacatures