Vacature Oncologieverpleegkundige

Oncologieverpleegkundige in Gouda

Oncologieverpleegkundige in opleiding

Verpleging en verzorging

Bij ons op de afdeling werk je samen met enthousiaste en betrokken collega's met een enorme passie voor hun vak! De sfeer is hartelijk, zowel richting patiënten als bij collega's onderling. Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen en er worden opleidingen en cursussen aangeboden.

Als oncologieverpleegkundige in opleiding werk je op de klinische afdeling en loop je tijdens je opleiding stage op onze dagbehandeling. Hier ga je na diplomeren ook enkele diensten per maand werken. Dit maakt je werk afwisselend, waardoor je meerdere aspecten in de functie van Oncologie verpleegkundigen kan uitvoeren.

De afdeling waar je komt te werken is een combinatie van Interne geneeskunde en Oncologie. Hierdoor verleen je zorg aan zowel de interne als de oncologie patiënten.

Kenmerkend voor onze afdeling is ook de fijne en constructieve samenwerking met het palliatief team.

Dit ga je doen

Als verpleegkundige op onze afdeling maak jij iedere dag weer het verschil. Je draagt de verantwoordelijkheid voor jouw eigen patiënten en biedt een luisterend oor. Onderdelen als visite lopen, medicatie delen en het uitvoeren van opname- en ontslagprocedures horen bij de basistaken van jouw werkdag. Vanuit jouw rol lever je een belangrijke rol in het begeleiden en coachen van onze patiënten.
Verder word je als verpleegkundige op onze afdeling gestimuleerd en uitgedaagd om mee te denken over manieren om kwaliteit op onze afdeling te waarborgen. Het ene moment draag je in een projectroep ideeën aan tijdens een brainstormsessie, het andere moment help je mee aan het schrijven van een nieuw protocol.
Jouw kennis en ervaring houd je natuurlijk niet voor jezelf, deze deel je maar al te graag met je toekomstige collega's; het begeleiden van leerlingen en stagiairs is ook een belangrijk onderdeel van je werk.

Na een inwerkperiode start je medio september 2024 met de opleiding tot Oncologie verpleegkundige samen met een andere collega. Deze periode zal ongeveer 13 maanden zijn. Waarbij je werkt op de afdeling en lesdagen volgt in het LUMC. Tijdens je opleiding zullen we je voldoende ruimte bieden om ook stage te lopen, bijvoorbeeld op de chirurgie of om mee te kijken met een casemanager.

Dit breng je mee

 • Je bent een echte doorpakker en jouw enthousiasme werkt aanstekelijk.
 • Je hebt een klantgerichte houding en goede communicatieve vaardigheden waardoor zowel patiënten als mantelzorgers blij zijn met je duidelijke en heldere uitleg.
 • Samenwerken is vanzelfsprekend voor jou. Je deelt kennis, biedt ongevraagd je hulp aan en je staat open voor feedback.
 • Je bent stressbestendig, kunt goed schakelen en denkt in mogelijkheden en creatieve oplossingen.
 • Je rooster heeft ook diensten in de avond, nacht en weekend. Je begrijpt dat dit erbij hoort.
 • Je bent in het bezit van minimaal een diploma verpleegkunde niveau 4, met minimaal 1 jaar relevante werkervaring in een klinische omgeving.
 • Kom je bij ons werken dan vragen wij om een VOG (Verklaring omtrent het Gedrag).

Bij ons krijg je

 • Een warm en hartelijk welkom en een prettige werksfeer.
 • Een dienstverband van 32 uur per week.
 • Salaris conform Cao Ziekenhuizen, FWG 45 (bij een 36-urige werkweek maximaal € 3.824,- per maand). Na diplomeren kom je in FWG 50 (bij een 36-urige werkweek maximaal € 4.324,- per maand). Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.
 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding, met uitzicht op een vast dienstverband.
 • 8,33% eindejaarsuitkering en 8,33% vakantietoeslag (dus 14 maandsalarissen per jaar!)).
 • Vind je het interessant om je loopbaan verder vorm te geven? Er zijn binnen het GHZ mogelijkheden om naast je werk als Oncologie verpleegkundige een HBO opleiding of specialistische vervolgopleiding te volgen.
 • Binnen de Interne afdeling vinden we scholing erg belangrijk en interessant, we organiseren daarom twee keer per jaar interne scholingsavonden specifiek over thema's binnen de Oncologie.

Werken bij het GHZ

Wij zijn hét ziekenhuis in het Groene Hart. Groot genoeg voor brede zorg, maar overzichtelijk genoeg voor korte lijnen. We staan open voor iedereen. Ons karakter? Gewoonweg hartelijk. Met een no-nonsense houding én oog voor elkaar. Dat zie je terug in de werksfeer op de afdelingen. In de zorg voor onze patiënten. En in onze zorg voor jou. Want pas dan vinden wij dat 't klopt.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Daphne Grootendorst, teamleider, ,

Wil je graag vrijblijvend een kopje koffie/thee drinken om de mogelijkheden te bespreken en/of een keer een dagje meelopen op onze afdeling om te kijken of het iets voor je is? Neem dan ook zeker contact op!

Daphne Grootendorst

Telefoon:Functie:oncologieverpleegkundige
Startdatum:25-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Groene Hart Ziekenhuis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moordrecht
 2. Oncologieverpleegkundige Groene Hart Ziekenhuis 25-11-2023

Bekijk ook andere vacatures