Vacature Verzorgende IG Revalidatiezorg

Verzorgende IG Revalidatiezorg in Nieuwerkerk Ad Ijssel

20 - 32 uur per week

Zoek jij een afwisselende baan waar je werkt met cliënten met verschillende ziektebeelden en nooit uitgeleerd raakt? Solliciteer dan vandaag nog naar de functie van als Verzorgende IGRevalidatiezorg , bij het Zorghotel De Meander van De Zellingen.
Wat ga je doen?
Als verzorgende IG verleen je zorg aan kwetsbare cliënten op een revalidatieafdeling. Jij helpt hen om zo goed en veilig mogelijk te kunnen revalideren. Samen bekijk je welke zorgbehoefte een cliënt heeft. Flexibiliteit en creativiteit kunnen hierbij soms goed van pas komen. Je bent veel met de cliënten in contact en bouwt daardoor een goede band met hen op. Daarnaast verricht je verpleegtechnische handelingen passend bij je beroepsprofiel.
Jouw rol is meer dan alleen verzorgend. Je signaleert, rapporteert en evalueert. Je deelt informatie over het welzijn van de cliënten met familie en naasten maar ook met externe behandelaren zoals de huisarts of fysiotherapeut.

Werkomgeving
De Meander is een gezellig en modern woonzorgcentrum in Nieuwerkerk aan den IJssel met afdelingen voor kleinschalig wonen, zorgappartementen en het zorghotel voor revalidatie. De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Binnen het team waar je mee samenwerkt heerst een informele werksfeer waarin je gestimuleerd wordt om met nieuwe ideeën te komen. Er zijn 13 bedden wat de afdeling overzichtelijk maakt en waardoor er korte lijnen zijn.

Wat vragen we jou?
Je weet overzicht te houden over de cliënten van de afdeling en de zorg die zij nodig hebben. Je pakt werkzaamheden zelfstandig op maar bent ook een echte teamspeler. De uitdrukking 'vele handen maken licht werk' is jou dan ook goed bekend.

Herken jij jezelf ook in de volgende punten? Dan maken wij graag kennis met jou!
- Je hebt een mbo diploma verzorgende IG of ziekenverzorgende, niveau 3.
- Je hebt affiniteit met revalidatiezorg.

Wat bieden wij?
-
Een aanstelling voor de duur van 7 maanden en bij goed functioneren volgt een vast dienstverband. Omdat wij continuïteit van zorgverlening belangrijk vinden nemen wij voor deze vacature alleen medewerkers in loondienst aan.
-
Wil jij terugkeren in de zorg als herintreder? Wij bieden jou graag de mogelijkheid je kennis en vaardigheden op te frissen zodat je weer met zelfvertrouwen aan de slag kan!
- Salarisschaal 35 CAO VVT, maximaal € 3.177,- bruto per maand op fulltime basis (36 uur), afhankelijk van relevante werkervaring;
- Een eindejaarsuitkering van 8,33%, een vakantietoeslag van 8% en een Flex Benefits regeling met o.a. een fietsplan, een bijdrage sportabonnement en meer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.
Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met , , via telefoon: .Functie:verzorgende ig
Startdatum:16-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3177 – 3177
Uren per week:20 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Zellingen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Verzorgende IG Revalidatiezorg De Zellingen 16-11-2023

Bekijk ook andere vacatures