Vacature Ondersteuners

Ondersteuners in Gouda

wo-niveau

0,65 - 1 fte

conform AMS

De afdeling beschikt over een moderne polikliniek met alle moderne diagnostische apparatuur (Canon-OCT, Yag-laser, Argon laser, 2 Zeiss Humphrey perimeters, Topcon FAG-camera en Sirius corneatopograaf) en sinds een aantal jaren een modern dagbehandelcentrum. Alle spreekuren worden ondersteund door een TOA of optometrist. Op het dagbehandelcentrum wordt 10 dagdelen per week geopereerd met eigen, gespecialiseerde OK- en doktersassistenten. Daarnaast heeft de vakgroep 1 dag per week de beschikking over een klinische OK.

Dit brengt u mee

 • U bent een ambitieuze en gedreven allround (0,65-1,0 FTE).
 • Goede oogheelkundige diagnostische en operatieve vaardigheden.
 • Goede communicatieve vaardigheden.
 • Bereidheid te participeren in managementtaken van de vakgroep en ziekenhuisbreed.
 • U bent resultaatgerichtheid, hebt visie en toont makkelijk initiatief.
 • U bent prettig in de omgang met zowel directe collega's als ondersteuners en collega's uit andere vakgebieden.
 • Komt u bij ons werken dan vragen wij om een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag).

Bij ons krijgt u

 • In eerste instantie bieden wij u een loondienstverband van 0,65-1,0 FTE voor de duur van een jaar. Bij gebleken geschiktheid en gelijkblijvende zorgvraag wordt de mogelijkheid geboden tot verlenging en toetreding tot de maatschap na 2 jaar in dienst. Op de arbeidsovereenkomst is de AMS van toepassing.
 • Ontwikkelen van een deelspecialisatie behoort tot de mogelijkheden.
 • Een goede bereikbaarheid: het Groene Hart Ziekenhuis ligt vlakbij de A12 en op loopafstand van het intercity station Gouda.

Werken bij het MSB

Het Medisch Specialistisch Bedrijf (MSB) Gouda levert samen met het Groene Hart Ziekenhuis en andere partners hoogwaardige medisch specialistische patiëntenzorg vanuit een gedeelde visie waarin kwaliteit van zorg en klantgerichtheid centraal staan. Het Groene Hart Ziekenhuis is een algemeen ziekenhuis van en voor inwoners uit Midden-Holland en heeft buitenpoliklinieken in de gemeenten Bodegraven, Schoonhoven en Zuidplas.

Bij het MSB Gouda zijn 18 vakgroepen aangesloten vanuit 20 specialismen, met in totaal ruim 140 medisch specialisten en circa 50 arts-assistenten. MSB Gouda levert kennis en kunde van hoog niveau en toont zich ondernemend. Met oog voor medisch specialistische innovaties wordt ingespeeld op de (veranderende) behoeften van patiënten, hun verwijzers en de maatschappij. De artsen van MSB Gouda tonen initiatief, nemen verantwoordelijkheid, hebben oog voor elkaars belangen en treden op als collectief. Het MSB creëert een aantrekkelijk en gezond werk- en opleidingsklimaat, waarbinnen medische professionals zich ontwikkelen en optimaal kunnen richten op het verlenen van passende zorg. Kenmerkend aan het MSB zijn de goede werksfeer en de laagdrempelige onderlinge contacten.

Voor meer informatie kunt u terecht bij dhr. , : of telefonisch bereikbaar via of bij dhr. J. Warners, directeur Medisch Specialistisch Bedrijf:

U kunt via de website direct solliciteren: www.werkenbijghz.nl of www.msbgouda.nlFunctie:ondersteuner
Startdatum:04-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Groene Hart Ziekenhuis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moordrecht
 2. Ondersteuners Groene Hart Ziekenhuis 04-12-2023

Bekijk ook andere vacatures