Vacature Evv'er

Evv'er in Gouda

Identiteit

Huize Winterdijk is een eigentijdse organisatie met een duidelijke identiteit. Wonen en werken in Huize Winterdijk is gebaseerd op Gods onfeilbaar Woord. Dat zorgt ervoor dat ouderen kunnen leven zoals ze gewend zijn in een sfeer die herkenbaar en gewenst is. Ouderen en professionals hebben een gedeelde levensovertuiging en delen en dragen de identiteit van de organisatie. Wij belijden dat het leven gegeven is tot het einde en daarom beschermwaardig is. We weten dat we alles doen voor Gods heilig aangezicht. Dat komt in Huize Winterdijk merkbaar tot uiting in het samen lezen in het Woord van God, het samen bidden, gedeelde normen en waarden en in aanbod en activiteiten. Huize Winterdijk gaat uit van de Gereformeerde Gemeenten in Nederland. Ouderen en professionals uit de reformatorische achterban zijn welkom.

Onze waarden - Zo willen we zijn

Onze waarden ontlenen wij aan Gods Woord en daarop gebaseerde missie en identiteit van Huize Winterdijk.

BETROKKEN
We doen ons werk uit liefde. Dat uit zich in aandacht, betrokkenheid en het beste zoeken voor de ander. We zien ouderen in hun eigenheid en bevorderen dat zij kunnen leven naar hun wensen en behoeften.

VERANTWOORDELIJK
Wij zijn verantwoordelijk ten opzichte van God en onze naaste. We nemen onze professionele verantwoordelijkheid om ouderen die wonen in Huize Winterdijk passende zorg en diensten te bieden. In het belang van ouderen heeft een ieder zijn rol in het geheel, is zich daarvan bewust en staat open voor ontwikkeling.

OPEN
Wij zijn open over wat we kunnen betekenen voor ouderen. We zoeken het gesprek over wat wij samen bijdragen aan de opdracht van Huize Winterdijk. We stemmen onze rollen en verantwoordelijkheden goed onderling af en leren van elkaar. We communiceren helder, tijdig en duidelijk.

Minimaal 12 uur per week
Zo spoedig mogelijk

Welkom!

Met enige regelmaat starten wij een in-company training tot EVV'er! Wij hebben nog een aantal plaatsen beschikbaar en zijn hard op zoek naar jou! Spreekt onderstaande functie jou aan?

Wat ga je doen:

Wil jij als spilfiguur rond de zorg en het welzijn van onze cliënten staan? Als EVV'er coördineer jij de zorgverlening van onze cliënten passend bij de zorgvraag.

Als EVV'er ben je verantwoordelijk voor het coördineren en uitvoeren van de persoonlijke- en/of verpleegkundige zorg met als doel aan te sluiten op de eigen regie van de cliënt. Daarnaast verzorg, verpleeg en begeleid je jouw cliënten volgens de afspraken in het zorgplan en ben je aanspreekpunt voor familie en mantelzorgers. Een EVV'er zorgt ervoor dat de zorg voor de cliënt op elkaar afgestemd is en houdt controle over de continuïteit van de zorg. Bij opname zorg je ervoor dat alles dat hierbij komt kijken goed verloopt. Als EVV'er sta je dus erg dicht bij de cliënt, maar ook bij de familie/mantelzorgers en andere hulpverleners.

Wat vragen wij van jou:

 • Je begeleidt cliënten bij het uitvoeren van ADL en stimuleert daarbij tot meer zelfredzaamheid en biedt zo nodig ondersteuning.
 • Je signaleert veranderingen bij jouw cliënten en gaat hierover in overleg met andere zorgdisciplines. Je zet de juiste acties in en verwerkt wijzigingen in het cliëntdossier. Je bent in staat om in (complexe) situaties overzicht te houden.
 • Je levert een actieve bijdrage in het MDO of andere overlegvormen.
 • Je kunt goed zelfstandig als in teamverband werken, maar ook met andere disciplines.
 • Je bent in staat om bij cliënten onderliggende behoeften en wensen te herkennen.
 • Je hebt een diploma Verzorgende IG of Verpleegkunde en je bent enthousiast om te starten met de opleiding EVV.

Wij bieden jou:

 • Tijd om deze taken naast je werkzaamheden in de directe zorg uit te voeren.
 • Een mooie en betekenisvolle uitdaging binnen een betrokken team zorgmedewerkers en andere EVV'ers.
 • De kans om je verder te ontwikkelen als EVV. Wij bieden je een opleiding om je verder te bekwamen in deze functie.
 • Een omgeving waarin we met elkaar op een deskundige wijze ons inzetten voor onze cliënten.
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform cao VVT. De functie is ingeschaald in FWG 40.

Wij zijn een identiteitsgebonden instelling. Van collega's wordt verwacht dat zij behoren tot een reformatorische kerk.

Solliciteren?

Solliciteren bij Huize Winterdijk kan eenvoudig via de onderstaande knop.
Na het invullen van het formulier nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.Functie:evv-er
Startdatum:18-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:12 – 12

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Huize Winterdijk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moordrecht
 2. Evv’er Huize Winterdijk 18-11-2023

Bekijk ook andere vacatures