Vacature Plancoördinator

Plancoördinator in Gouda

Plancoördinator

Ben jij op zoek naar een boeiende rol als Plancoördinator (Desk Accountmanager)? Woningborg Verzekeren, een toonaangevende en stabiele organisatie met meer dan 40 jaar ervaring, zoekt een nieuwe collega om ons team te versterken. Lees snel verder en ontdek hoe jij een essentiële rol kunt spelen in het waarborgen van de kwaliteit van (nieuw)bouwprojecten in Nederland!

Over ons

Bij Woningborg Verzekeren draait alles om B etrokkenheid, B etrouwbaarheid & B ekwaamheid. Al ruim 40 jaar zijn wij marktleider in het beschermen van kopers tegen faillissementen van bouwondernemingen. Met onze drie complementaire ondernemingen waarborgen we niet alleen tijdens de bouw maar ook na oplevering. We zijn trots op onze bijdrage aan de bouw van meer dan 1,1 miljoen woningen met een Woningborg-certificaat in Nederland.

Jouw rol

Als plancoördinator ben je het eerste aanspreekpunt voor relaties en een spin in het web voor het verwerken en controleren van gegevens van (zakelijke) bouwplannen. Jouw verantwoordelijkheden omvatten het coördineren en completeren van bouwplanaanmeldingen, het beoordelen van financiële, technische en juridische risico's van deze bouwplannen en het informeren van externe partijen over de procedure. Je bent proactief, signaleert tijdig problemen en zorgt voor een vlotte afhandeling van plannen.

Wat bieden wij?

Wij investeren in een prettige werkomgeving en in vaardigheden en competenties voor de toekomst. Daarbij passen arbeidsvoorwaarden die aansluiten bij wat er vandaag nodig is én die rekening houden met de toekomst. Zo bieden we onze medewerkers de mogelijkheid het beste uit zichzelf te halen.

Wij bieden jou:

• Een marktconform salaris;
• Een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling;
• Hybride werken;
• 38 verlofdagen (op fulltime basis), waarvan 7 verplicht aangewezen verlofdagen;
• Een uitstekende pensioenregeling;
• Volop training- en opleidingsmogelijkheden met een persoonlijk budget;
• Reis- en thuiswerkvergoedingen;
• Eenmalig budget voor het inrichten van je thuiswerkplek;
• Aandacht voor vitaliteit & duurzame inzetbaarheid.

Jouw profiel

Ben jij leergierig, praktisch ingesteld, en een teamplayer met financieel inzicht? Heb je een "can do mentaliteit" en ben je in staat om onder alle omstandigheden het overzicht te behouden? Bezit je een afgeronde Hbo-opleiding (juridisch/verzekeren) met minimaal 3 tot 5 jaar ervaring? Dan zoeken wij jou!

Solliciteer

Wij zijn nieuwsgierig naar jouw verhaal, motivatie en wat jij kunt bijdragen aan Woningborg. Stuur jouw cv en motivatiebrief , t.a.v. . Wie weet zit je binnenkort bij ons aan tafel!

Het gaat hier om een permanente positie. Een kandidaat ontvangt een contract van Woningborg en we staan niet open voor interim/freelance opdrachten en/of kandidaten of acquisitie door bureaus.

Functie:plancoördinator
Startdatum:24-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Freelance
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Woningborg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Plancoördinator Woningborg 24-11-2023

Bekijk ook andere vacatures