Vacature Plastisch Chirurg

Plastisch Chirurg in Gouda

Plastisch chirurg, MSB Gouda

Medisch specialisten

De vakgroep Plastische Chirurgie bestaat uit 4 plastisch chirurgen (2,40 FTE) en werkt nauw samen met de vakgroep Chirurgie. De vakgroep is ambitieus en heeft in de afgelopen 5 jaar veel vernieuwingen gerealiseerd met sinds maart 2023 het opstarten met DIEP lap chirurgie.
De vakgroep Plastische Chirurgie participeert in MDO mamma-oncologie, dermato-oncologie en trauma. Er is een multidisciplinair hand/pols spreekuur met goede nazorg faciliteiten in samenwerking met Hand en Pols Centrum Gouda en andere externe partners.

Het volledige palet van de plastische chirurgie wordt uitgevoerd, met uitzondering van genderchirurgie en aangeboren afwijkingen.
In verband met tijdelijke afwezigheid van één van de plastisch chirurgen zoeken wij per 1 maart 2024 een enthousiaste collega die gedurende een jaar als waarnemer in ons hechte team wil werken.

Dit gaat u doen

Als plastisch chirurg binnen ons team zult u deel uitmaken van een nauw samenwerkend en ondersteunend team van professionals. Wij zijn op zoek naar een dynamische collega met aandachtsgebied (mamma) reconstructieve chirurgie en interesse in cosmetische chirurgie. Ervaring in postbariatrische chirurgie en microchirurgie strekt tot aanbeveling.

Dit brengt u mee

 • Wij zoeken een plastisch chirurg met een brede vakinhoudelijke interesse, bij voorkeur met klinische ervaring in een perifeer ziekenhuis. Ook bijna klare plastisch chirurgen io worden gevraagd te reageren.
 • U werkt graag samen, zowel met directe collega's als ondersteuners en collega's uit andere vakgebieden.
 • U heeft passie voor uw werk en goede sociale vaardigheden.
 • U heeft organisatorische vaardigheden.
 • U denkt 'out of box' en bent niet bang voor verandering.
 • Komt u bij ons werken dan vragen wij om een VOG (Verklaring omtrent het Gedrag).

Bij ons krijgt u

 • Wij bieden een dienstverband van 0,6 FTE, voor de duur van 1 jaar.
 • Een aantrekkelijke functie in een jonge, dynamische en harmonieuze vakgroep, waarin alle deelgebieden binnen de plastische chirurgie minstens door 2 vakgroep leden geborgd worden.
 • Een warme en collegiale werksfeer: we kennen elkaar goed en werken graag samen, ook met collega's van andere afdelingen.
 • Een werkomgeving die bekend staat om de korte lijnen, gemoedelijke sfeer en de kwalitatief goede, laagdrempelige zorg.
 • Ruimte om ondernemend te zijn en met nieuwe ideeën te komen.
 • Een cultuur die zich kenmerkt door openheid, vertrouwen en veel ruimte voor eigen inbreng.
 • Een goede bereikbaarheid. Het Groene Hart Ziekenhuis ligt op een paar minuten lopen vanaf het Intercity station Gouda en vlakbij de A12.

Werken bij het MSB

Het Medisch Specialistisch Bedrijf (MSB) Gouda levert samen met het Groene Hart Ziekenhuis en andere partners hoogwaardige medisch specialistische patiëntenzorg vanuit een gedeelde visie waarin kwaliteit van zorg en klantgerichtheid centraal staan. Het Groene Hart Ziekenhuis is een algemeen ziekenhuis van en voor inwoners uit Midden-Holland en heeft buitenpoliklinieken in de gemeenten Bodegraven, Schoonhoven en Zuidplas.
Bij het MSB Gouda zijn 18 vakgroepen aangesloten vanuit 20 specialismen, met in totaal ruim 140 medisch specialisten en circa 50 arts-assistenten. MSB Gouda levert kennis en kunde van hoog niveau en toont zich ondernemend. Met oog voor medisch specialistische innovaties wordt ingespeeld op de (veranderende) behoeften van patiënten, hun verwijzers en de maatschappij. De artsen van MSB Gouda tonen initiatief, nemen verantwoordelijkheid, hebben oog voor elkaars belangen en treden op als collectief. Het MSB creëert een aantrekkelijk en gezond werk- en opleidingsklimaat, waarbinnen medische professionals zich ontwikkelen en optimaal kunnen richten op het verlenen van passende zorg. Kenmerkend aan het MSB zijn de goede werksfeer en de laagdrempelige onderlinge contacten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van de vakgroep leden Wouter Jurgens, Miriam de With of Arda Göceroglu, allen telefonisch bereikbaar via .Functie:chirurg
Startdatum:22-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Groene Hart Ziekenhuis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moordrecht
 2. Plastisch Chirurg Groene Hart Ziekenhuis 22-11-2023

Bekijk ook andere vacatures