Vacature Psychiater Kind & Jeugd

Psychiater Kind & Jeugd in Gouda

Psychiater Kind & Jeugd

in de regio Gouda

Functie

Ben jij een ervaren Psychiater Kind & Jeugd en toe aan de volgende stap? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als Psychiater Kind & Jeugd binnen impegno heb je een rol in het medicatietraject, de (functionele) diagnostiek, de behandeling en timing van interventies. Je werkt intern samen met onze integrale teams, met name (Regie)behandelaren.

Organisatie

impegno is een dynamische, jonge en informele organisatie in de geestelijke gezondheidszorg, jeugdzorg en specialistische begeleiding GGZ volwassenen. impegno biedt jou een inspirerende, professionele en prettige werkomgeving. We dagen je uit om jezelf via interne trainingen verder te ontwikkelen. Met jouw talenten, ideeën, initiatieven en kennis draag je samen met jouw team bij aan de missie van de organisatie en dus de goede zorg voor onze cliënten. Je krijgt veel autonomie, iets wat zeer gewaardeerd wordt door collega's. Wij werken vanuit de volgende kernwaarden: Toegankelijkheid: impegno is een toegankelijke zorginstelling. Toegankelijk voor de cliënt, maar niet in de laatste plaats ook voor elkaar als collega's. Lef en doortastendheid: impegno is een zorginstelling met lef. We doen wat nodig is en gaan vaak door, waar anderen stoppen. We hebben echte doorzetters in huis, die net een stapje verder durven te gaan. Oprechte verbinding: impegno is in verbinding op verschillende niveaus. In verbinding met elkaar als collega's, in verbinding met de verschillende bedrijfsonderdelen, in verbinding met de cliënt en in verbinding met ketenpartners.

Aanbod

Als Psychiater Kind & Jeugd heb je een uitdagende en zinvolle functie met veel persoonlijke vrijheid. We bieden jou een mooi pakket aan arbeidsvoorwaarden? Salaris in overleg conform CAO GGZ. Type contract in overleg: Loondienst en ZZP is mogelijk. Flexibele werktijden en aantal uren in overleg voor een goede balans tussen werk en privé.

Taken en verantwoordelijkheden

We bieden naast SGGZ-diagnostiek en behandeling ook BGGZ, Jeugd & Opvoedhulp en Jeugdbegeleiding. Je maakt onderdeel uit van een multidisciplinair team van professionals. We werken bij impegno in teams met een functiemix van Psychiaters, GZ-psychologen, Orthopedagoog-Generalisten, Psychotherapeuten, Klinisch Psychologen, Basis Orthopedagogen/K&J psychologen, Gezinscoaches, Systeemtherapeuten en Jeugdbegeleiders. Op deze manier kunnen collega's van elkaar leren en denken we met elkaar mee vanuit verschillende invalshoeken. Als Psychiater K&J draag je zorg voor de inzet van het medicatietraject, complexe psychiatrische diagnostiek en monitort of de behandeling aansluit. Je doet crisisbeoordelingen en werkt samen met de samenwerkende organisaties van de crisisdienst in de regio. Je voert multidisciplinair overleg met het team en ziet toe op juiste verslaglegging en overdrachten naar externe partijen. Je ziet toe op doelmatige en rechtmatige zorg zoals gesteld in contracten c.q. de Jeugdwet. In overleg denk je mee in beleidsontwikkeling op behandelgebied en methodiek (door)ontwikkeling.

Criteria

Je bent opgeleid tot BIG- Kind & Jeugd Psychiater en hebt ervaring op gebied van diagnostiek en behandeling. Je hebt ervaring en affiniteit met psychiatrische problematiek (AS II) bij kinderen, jongeren en ouders. Je hebt kennis van de ontwikkeling van kinderen en jongeren in de leeftijd van 0 tot 18 jaar. Je beschikt over actieve en stimulerende inbreng in het multidisciplinaire diagnostiek- en behandeloverleg. Je hebt kennis van diverse behandelmethodieken (b.v. CGT of EMDR) bij behandelaren. Er zal een VOG opgevraagd worden.

Competenties en vaardigheden

Als Psychiater Kind & Jeugd ben je een echte teamplayer. Je hebt een stevige persoonlijkheid en bent in staat kordaat en krachtig te handelen en je mening te uiten. Daarnaast heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en durf je out of the box te denken. Je kan goed overweg met gezinnen met multi problematiek en bent in staat de veiligheid van de jongere centraal te stellen. Collega's werken graag samen met jou en weten jou te vinden als ze willen overleggen. Ook heb je een intensieve samenwerking met de manager Jeugd & Gezin uit de regio.

Onze mensen

Ruim 750 collega's staan dag in dag uit voor onze cliënten klaar. Wij stellen onze mensen graag aan je voor. Enthousiast geworden door de verhalen van onze collega's? Bekijk dan snel onze vacatures!

"

"Ik wil iemand zo veel mogelijk in diens kracht zetten. Of het nu een cliënt of collega is."

Centraal postadres:
Postbus 7058, 2701 AB Zoetermeer

Servicekantoor:
0900 - 467 3 466


impegno

impegno is een sterk groeiende instelling. Ook is er een sterke informele cultuur.Functie:psychiater kind & jeugd
Startdatum:26-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Freelance
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Impegno Nederland via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Psychiater Kind & Jeugd Impegno Nederland 26-10-2023

Bekijk ook andere vacatures