Vacature Programmamanager

Programmamanager in Gouda

Programmamanager

(3-8 jaar ervaring als programmamanager)

Bij Intermedius ga je aan de slag als Programmamanager. Je werkt, individueel of in teamverband, bij toonaangevende Nederlandse organisaties. Je helpt onze opdrachtgevers hun ambities te realiseren en zo bij te dragen aan het behalen van hun strategische of maatschappelijke doelen. Dit doe je door focus aan te brengen, stakeholders actief te betrekken en te zorgen voor een succesvolle transitie bij de opdrachtgevers van Intermedius.

Wat jij meeneemt

 • Een afgeronde academische opleiding (Bedrijfskunde, Economie of Informatie management);
 • 3-8 jaar ervaring als: programmamanager, projectleider, organisatieadviseur, portfoliomanager, portfolio-adviseur en/of Agile organisatiecoach in het IV- of business-domein;
 • Je bent proactief en in staat om leiding te geven aan grote projecten/programma's, een team aan te sturen en veranderingen te realiseren;
 • Een visie op succesvol uitvoeren van projecten en programma's;
 • Een bewezen en effectieve managementstijl;
 • Ervaring op tactisch en/of strategisch niveau;
 • De energie en ambitie om Intermedius als organisatie door te ontwikkelen.

Wat wij jou te bieden hebben

 • Een arbeidscontract voor onbepaalde tijd;
 • Een mobiliteitsvergoeding;
 • Een ambitieus en gezellig team van 25 consultants om mee samen te werken;
 • Uitdagende programma's binnen verschillende branches;
 • Regelmatige bijeenkomsten waar kennis delen en fun centraal staan;
 • Een bovengemiddeld salaris.

Je komt te werken bij hét nummer 1 adviesbureau van Nederland in ons vakgebied volgens Consultancy.nl.
De werklocaties zijn met name in de Randstad, de driehoek Utrecht, Rotterdam, Amsterdam. Veelal wordt er hybride gewerkt waardoor je meer tijd overhoudt voor andere leuke dingen.

Neem contact op met ) of Nicôle Castelijn ).

Je kan natuurlijk ook direct je cv mailen naar . Een motivatiebrief is niet nodig. We starten liever met een informeel gesprek (telefonisch of op kantoor), om te horen wat je zoekt en drijft.

Wil je kennismaken met een van onze collega adviseurs om te horen hoe het is om bij ons te werken? Dan organiseren wij dit uiteraard graag voor je.

Over Intermedius

Volledig gespecialiseerd in portfoliosturing? Dat is Intermedius. Al bijna 20 jaar helpen we organisaties met het maken van (strategische) keuzes en besluiten. We richten de besluitvorming zo in dat organisaties klantgericht en wendbaar zijn. Onze betrokken consultants helpen jouw organisatie met de gewenste inzichten. Om met de juiste mensen op de juiste plek samen te werken aan hetzelfde doel. Om ambities écht te realiseren.

Een dag bij Intermedius

Goedemorgen! Je begint de ochtend op de fiets naar kantoor of kiest voor de trein. Een duurzame optie. Je besluit vandaag in Gouda bij Intermedius te werken, in plaats van op kantoor bij de klant. Met een verse kop koffie start je eerst met het bijwerken van je mail.

Vervolgens heb je een dagstart samen met je team. Je bespreekt waar jullie willen staan aan het einde van de week en waar je elkaar bij kunt helpen. Je bereidt het dashboard voor de stuurgroep voor. Er komen een aantal belangrijke mijlpalen aan in het project.

Tijd voor lunch! Samen met twee collega's loop je naar het centrum van Gouda voor een heerlijke lunch. Daarna heb je een overleg met je projectgroep om de voortgang te bespreken. Gelukkig; de planning loopt voorspoedig en de risico's zijn gemanaged.Functie:programmamanager
Startdatum:04-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Intermedius via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moordrecht
 2. Programmamanager Intermedius 04-10-2023

Bekijk ook andere vacatures