Vacature Projectcoördinator Werktuigbouwkunde

Projectcoördinator Werktuigbouwkunde in Nieuwerkerk Ad Ijssel

Projectcoördinator Werktuigbouwkunde

Nieuwerkerk aan den IJssel

MBO

Werktuigbouwkunde

Werktuigbouwkundige projecten in goede banen leiden, daar word jij vrolijk van. Wanneer alle projecten goed georganiseerd zijn en iedereen op de hoogte is. Dan ben jij tevreden. Van begin tot eind ben jij betrokken bij de werktuigbouwkundige projecten. Vier elk succes met je collega's van Nieuwerkerk aan den IJssel.

Lever topkwaliteit Leeft techniek in jou?

Lever topkwaliteit

Als Projectcoördinator Werktuigbouwkunde zorg jij dat de neuzen van collega's, de leveranciers en de klanten dezelfde kant op staan. Je werkt samen met de projectleider en ondersteunt waar dat nodig is. Hebben monteurs vragen? Jij staat voor ze klaar. Jij bent altijd bereid te helpen. Je bent dan onder andere bezig met het:

• begeleiden van de klanten, leveranciers en collega's bij diverse werktuigbouwkundige projecten.
• ontwerpen van werktuigbouwkundige installaties.
• opstellen van offertes en het factureren.
• inplannen van monteurs in overleg met het projectteam.
• bewaken van de materiaalvoorraad.
Is jouw project afgerond? Yes! Dat gaan we uitgebreid vieren. Bijvoorbeeld door een gezellige vrijdagmiddagborrel met een hapje en een drankje. En dan gaan we weer door naar het volgende project. Op naar een nieuwe uitdaging!

Leeft techniek in jou?

Hoe technisch het werk ook is, het blijft mensenwerk. Jij bent het best te beschrijven als behulpzaam, sociaal en georganiseerd. Computersystemen onder de knie krijgen is voor jou bijvoorbeeld geen probleem. Daarnaast beschik je als betrokken projectcoördinator over:

• minimaal een mbo-4-diploma Werktuigbouwkunde of LMWI.
• minimaal 2 jaar ervaring in een functie als projectcoördinator of projectmanager.
• rijbewijs B.

Dit is voor jou, van ons

  • iPhone en een iPad.
  • Een leaseauto.
  • Een goed salaris dat past bij jouw niveau en wensen.
  • Je krijgt 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen.

Groei door

Blijf jezelf ontwikkelen bij . Van opleidingen tot cursussen in onze academy en het opdoen van werkervaring bij allerlei projecten. En ben je na een tijdje toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn er mogelijkheden om door te groeien of te specialiseren. Kansen genoeg!

Projectcoördinator Werktuigbouwkunde

Nieuwerkerk aan den IJssel MBO Werktuigbouwkunde

Over

Techniek is altijd in beweging en bestaat al meer dan 100 jaar. Dé technische dienstverlener die van a tot z ontzorgt. Denk aan het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektronische en werktuigbouwkundige installaties. Voor het bedrijfsleven, de industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. Om zo bij te dragen aan bijvoorbeeld 1.542.687 kW opgewekte zonnestroom en zo'n 7 miljoen liter schoon drinkwater.Functie:projectcoördinator werktuigbouwkunde
Startdatum:07-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Hoppenbrouwers Techniek via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Projectcoördinator Werktuigbouwkunde Hoppenbrouwers Techniek 07-11-2023

Bekijk ook andere vacatures