Vacature Projectleider

Projectleider in Gouda

Bedrijfsomschrijving

Wij zijn VNOM. De club van doeners. En wij hebben werk voor jou. Werk. Om te doen. Voor de vakmensen. In de techniek, in de bouw en office. Voor de doeners, want doeners staan nooit stil. Jij wilt goed geholpen worden. En dat begrijpen wij al te goed. De beste match ontstaat als jij écht op je plek zit.

WAAROM VNOM?

Wij zorgen dat jij hét werk vindt waar jij je goed bij voelt. Werk. Met plezier. Voor zowel startende, als ervaren doeners, voor laag en hoog opgeleiden. En ook als je nog geen opleiding hebt gevolgd, zijn we er voor jou.  Winnen doen we met elkaar. Met interne én externe collega’s. Samen. Als één club. Welkom bij de club van doeners. We get the job done!

Functieomschrijving

Ben jij een ervaren professional met passie voor bouwprojecten en een sterk analytisch vermogen? Wil je deel uitmaken van een toonaangevend en duurzaam bouw- en vastgoedbedrijf? Dan is de rol van Projectleider via VNOM precies wat jij zoekt!

Na de oplevering van onze bouwprojecten begint de garantie/nazorgperiode. Hierin ben jij verantwoordelijk voor het oplossen van complexe technische meldingen. Met jouw bouwkundige kennis en uitstekende communicatievaardigheden zoek je naar optimale oplossingen, waarbij je niet alleen de huidige problemen aanpakt, maar ook streeft naar verbetering van de productkwaliteit voor de toekomst. Als Projectleider ben jij de drijvende kracht achter het optimaliseren van dit proces. Wat behoort tot jouw taken?

 • Identificeren van trends in veelvoorkomende meldingen/klachten en samen met het bouwteam zoeken naar constructieve oplossingen;
 • Als brug fungeren tussen de (interne) klant/koper en het bouwteam, waarbij je niet alleen technische meldingen afhandelt, maar ook werkt aan de verbetering van de productkwaliteit;
 • Leiding geven aan het garantie-/nazorgteam, bestaande uit vier collega's;
 • Verantwoordelijkheid dragen voor de financiële afwikkeling van garantie/nazorgwerkzaamheden.

Passen deze taken bij jouw profiel als Projectleider? Solliciteer dan direct! 

Functie-eisen

Ben jij de Projectleider die wij zoeken? Dan wordt er verwacht dat je voldoet aan de volgende eisen:

 • Aantoonbare werkervaring als Projectleider in de bouw;
 • HBO-diploma in de richting van Bouwkunde;
 • Empathisch, analytisch en besluitvaardig;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden op verschillende niveaus;
 • Kennis van bouwkunde, Bouwbesluit, regelgeving en garantievoorwaarden.
Arbeidsvoorwaarden

Ben je nog steeds geïnteresseerd in deze positie? Naast aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden bieden we diverse kansen voor professionele groei, waarbij persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Bij ons kun je het volgende verwachten:

 • Een aantrekkelijk marktconform salaris variërend tussen €4.600 - € 6.400 afhankelijk van jouw werkervaring en kennis;
 • Talrijke mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en doorgroei;
 • Verschillende mogelijkheden voor opleidingen of cursussen;
 • Een gezonde balans tussen werk en privé dankzij flexibele werktijden en de mogelijkheid tot gedeeltelijk thuiswerken;
 • Voldoende vakantiedagen;
 • Een smartphone en laptop;
 • Een elektrische leaseauto inclusief laad pas;
 • Onze betrokkenheid bij jouw gezondheid vertaalt zich in een bijdrage aan een deel van je aanvullende zorgverzekering.
Sollicitatieprocedure

Wil jij graag aan de slag of wil je meer te weten komen over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Silvester via 06-45270016 of silvester.reicher@vnom.nl. Uiteraard kun je ook solliciteren. Dit doe je door jouw cv achter te laten door op de sollicitatiebutton te klikken. Wij zien je reactie graag tegemoet! Functie:bouwkundig projectleider
Startdatum:04-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:4600 – 4600
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met VNOM via silvester.reicher@vnom.nl of 010-2239621. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moordrecht
 2. Projectleider VNOM 04-12-2023

Bekijk ook andere vacatures