Vacature Sales Executive

Sales Executive in Gouda

Ben jij commercieel ingesteld en heb je affiniteit met de digitalisering van primaire bedrijfsprocessen en oplossingen op het vlak van Data & AI? Sta jij open voor een baan met veel uitdaging en verantwoordelijkheid waarin je kan doen waar jij goed in bent? Als Sales Executive New Business ligt je focus op de verdere groei van onze divisie Solution Engineering door het verwerven van nieuwe klanten. Onze kernactiviteit is het ontwerpen, realiseren en onderhouden van complexe en bedrijfskritische oplossingen voor grotere (internationale) opdrachtgevers. Bijna al onze oplossingen zijn maatwerk en vaak van strategisch belang voor onze klanten. Het leveren van toegevoegde waarde staat voorop en we zien technologie als een middel. Uiteindelijk gaat het ons om onze impact op het bedrijfsproces van onze opdrachtgevers. Naast het leveren van (maatwerk) applicaties die de primaire bedrijfsprocessen van onze opdrachtgevers ondersteunen, steken we ook veel energie in het creëren van oplossingen op het vlak van Data & AI. Vooral deze laatste business line is nog volop in de opbouwfase en dus nog volop in beweging. In deze uitdagende rol ben je, vanuit de standplaats in Gouda, verantwoordelijk voor het actief binnenhalen  van nieuwe klanten en weet je bestaande relaties uit te bouwen. Zorgvuldig als je bent, zie je de grote lijnen, maar verlies je details niet uit het oog. Je werkt resultaatgericht en weet op het juiste moment door te pakken. Dat onze strategische klanten jouw toewijding en betrokkenheid waarderen, komt tot uiting in de relaties die je ontwikkelt en onderhoudt.     Je bouwt een vertrouwensrelatie op met bijvoorbeeld CEO's, CFO's en CIO's van huidige en nieuwe klanten, en helpt hen met collega's (consultants) fundamentele vraagstukken en technische problemen op te lossen. Aan tafel bij de klant breng je in kaart wat de uitdagingen zijn en waar daadwerkelijk de pijnpunten liggen. Het team waar je in terecht komt bestaat uit betrokken Sales Executives waarmee je kunt sparren.  Je rapporteert aan de Sales Manager van de divisie Solution Engineering.  

Functie:Account Management - Commissioned, Sales Executive
Startdatum:31-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Centric via michelle.van.der.veer@centric.eu of #ERROR!. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Sales Executive Centric 31-10-2023

Bekijk ook andere vacatures