Vacature Salesmanager Zakelijk

Salesmanager Zakelijk in Gouda

Salesmanager Zakelijk

Ben jij op zoek naar een boeiende rol als salesmanager Zakelijk? Woningborg Verzekeren, een toonaangevende en stabiele organisatie met meer dan 40 jaar ervaring, zoekt een nieuwe collega om ons team te versterken. Lees snel verder en ontdek hoe jij een essentiële rol kunt spelen in het waarborgen van de kwaliteit van (nieuw)bouwprojecten in Nederland!

Over ons

Bij Woningborg Verzekeren draait alles om B etrokkenheid, B etrouwbaarheid & B ekwaamheid. Al ruim 40 jaar zijn wij marktleider in het beschermen van kopers tegen faillissementen van bouwondernemingen. Met onze drie complementaire ondernemingen waarborgen we niet alleen tijdens de bouw maar ook na oplevering. We zijn trots op onze bijdrage aan de bouw van meer dan 1,1 miljoen woningen met een Woningborg-certificaat in Nederland.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken iemand die zich herkent in onze 3 kernwaarden en affiniteit heeft met de bouw-, bancaire- of verzekeringswereld.

Door het acquireren en beheren van relaties en de (door)ontwikkeling van producten zorg je ervoor dat Woningborg een begrip wordt in de zakelijke markt. Je kent de markt, spelers, producten en de behoeften. Je weet dit door te vertalen in nieuwe en bestaande producten van Woningborg. Door jouw positieve houding en kansgerichte gedachtes zorg jij ervoor dat wij onze groeidoelstellingen kunnen blijven nastreven en realiseren. Je bent vraagbaak voor zakelijke relaties als het gaat om complexe vraagstukken en/of oplossingen.

Op basis van jouw marktbewerkingsplan zorg je voor omzetgroei in de zakelijke portefeuille van Woningborg door het actief benaderen van woningbouwcorporaties, projectontwikkelaars, beleggers en aannemers.

Wat bieden wij?

Wij investeren in een prettige werkomgeving en in vaardigheden en competenties voor de toekomst. Daarbij passen arbeidsvoorwaarden die aansluiten bij wat er vandaag nodig is én die rekening houden met de toekomst. Zo bieden we onze medewerkers de mogelijkheid het beste uit zichzelf te halen.

Wij bieden jou:

• Een marktconform salaris;
• Een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling;
• Hybride werken;
• 38 verlofdagen (op fulltime basis), waarvan 7 verplicht aangewezen verlofdagen;
• Een uitstekende pensioenregeling;
• Volop training- en opleidingsmogelijkheden met een persoonlijk budget;
• Reis- en thuiswerkvergoedingen;
• Eenmalig budget voor het inrichten van je thuiswerkplek;
• Aandacht voor vitaliteit & duurzame inzetbaarheid.

Jouw profiel

Je streeft naar optimalisatie en innovatie van onze dienstverlening, bent commercieel ingesteld, resultaatgericht, besluitvaardig en je onderhoudt jouw netwerk actief en bouwt deze uit. Je bent praktisch ingesteld, een teamplayer die denkt in mogelijkheden, met een echte "can do mentaliteit". Je kunt scherp prioriteren, knopen doorhakken en onder alle omstandigheden het overzicht behouden. Je hebt je Hbo-opleiding succesvol afgerond en hebt kennis en ervaring binnen de bouw- vastgoedsector en/of financiële dienstverlening met minimaal 3 tot 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Wij zoeken jou!

Solliciteer

Wij zijn erg benieuwd naar wie jij bent, wat jou beweegt en wat jij kunt bijdragen in deze functie bij Woningborg. We ontvangen graag jouw cv en motivatiebrief. Deze kun je mailen naar , t.a.v. . Wie weet zit je binnenkort bij ons aan tafel!

Het gaat hier om een permanente positie. Een kandidaat ontvangt een contract van Woningborg en we staan niet open voor interim/freelance opdrachten en/of kandidaten of acquisitie door bureaus.

Functie:salesmanager zakelijk
Startdatum:24-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Woningborg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Salesmanager Zakelijk Woningborg 24-11-2023

Bekijk ook andere vacatures