Vacature SEH-Verpleegkundige

SEH-Verpleegkundige in Gouda

Op onze SEH zien we 25.000 patiënten per jaar. En die zijn allemaal anders. Als SEH-verpleegkundige word er dan ook heel wat van je verwacht. Zo switch je makkelijk van de hectiek van de opvang van meerdere ambulances tegelijkertijd, naar liefdevol een gebroken arm verzorgen. Je begrijpt dat iedereen niet alleen jouw acute zorg nodig heeft, maar ook jouw inlevingsvermogen. Je voert daarbij alle verpleegkundige handelingen uit die nodig zijn. Je bewaakt meerdere patiënten en blijft ook in drukte alert op iedere kleine verandering in de situatie die belangrijk kan zijn. Je werkt in het team heel nauw samen met de artsen en arts-assistenten. Ook heb je veel contact met andere collega's in het ziekenhuis. Je begrijpt dat geen dag hetzelfde is!

Om als verpleegkundige te kunnen werken op onze afdeling, heb je een gespecialiseerde opleiding nodig tot SEH-verpleegkundige. Onze verpleegkundigen worden opgeleid aan het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) in Leiden.
Hieronder vind je meer informatie over de opleiding en de eisen die wij stellen.

Opleidingsinstituut: LUMC in Leiden
Duur opleiding: 18 maanden (bij een dienstverband van 32 tot 36 uur per week)
Vooropleiding: Minimaal verpleegkundige mbo niveau 4
Naast deze vooropleiding vragen wij minimaal een jaar allround werkervaring als verpleegkundige in een ziekenhuis, bij voorkeur op een acute afdeling. Als je deze ervaring nog niet hebt en we vinden je toch geschikt voor onze afdeling en de opleiding, dan kun je toch alvast solliciteren. Wij kunnen je dan alvast aannemen voor een opleidingsplaats en jou faciliteren bij het vinden van een geschikte afdeling om de benodigde ervaring op te doen.
Aantal uren: Tijdens de opleiding minimaal 28 uur per week en bij voorkeur 32 uur.Het opleidingstraject wordt langer bij een dienstverband van 28 uur.
Waar kijken wij verder naar: Heb je echte passie voor het vak, ben je empathisch, geduldig, snel overzicht krijgen/bewaren, durven handelen in acute situaties, ook in het intensieve contact met de arts(assistenten), nuchter blijven. Verder is reflecterend vermogen een belangrijke vaardigheid. Het is géén planmatige zorg, dus kunnen omgaan met snel veranderende situaties en daarbij stressbestendig blijven is heel belangrijk!

Meer informatie over de inhoud van de opleiding op de opleidingspagina van het LUMC
De periode tijdens het volgen van je opleiding is een intensieve, leuke en afwisselende periode. Tijdens de opleiding wordt je op onze afdeling gekoppeld aan een aantal vaste ervaren werkbegeleiders en wordt je begeleid door onze praktijkbegeleider. Het is echt een verdieping op je vak als verpleegkundige. Je leert steeds zelfstandiger te werken tijdens je opleiding om uiteindelijk volop mee te kunnen draaien als allround SEH verpleegkundige.

Het is goed om je te realiseren dat het volgen van een opleiding naast je werk veel van je vraagt en ook impact heeft op je privéleven.Functie:seh verpleegkundige
Startdatum:02-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:28 – 28

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Groene Hart Ziekenhuis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. SEH-Verpleegkundige Groene Hart Ziekenhuis 02-10-2023

Bekijk ook andere vacatures