Vacature Sr. Marketing Operations Specialist

Sr. Marketing Operations Specialist in Rotterdam

Quyntess logoQuyntess logo

Digital Marketing & Growth Hacking

Part-time
Sr. Marketing Operations Specialist (50K)

Ben jij klaar om de conversie revolutie teweeg te brengen met effectieve marketing technieken binnen de supply chain?

Wat vertel je over je werkgever aan vrienden en familie?

Voor je neefje: Van alle spullen waar jij aan kunt denken zorgen wij dat de onderdelen die ervoor nodig zijn om ze te maken geleverd worden.
Als dat iets te eenvoudig is: Bij Quyntess hebben we door jaar op jaar met dubbele cijfers te groeien een leidende positie verworven in ketensamenwerking, door het leveren van innovatieve Platform-as-a-Service oplossingen en Supply Chain Management Apps.
Met een duidelijke focus op geïntegreerde oplossingen voor samenwerking en integratie met alle betrokken partners binnen de supply chain voor, Procure-to-Pay en logistieke bedrijfsprocessen hebben we een groeiend internationaal klantenbestand opgebouwd.
Onze marktfocus is gericht op de grotere en internationale maakbedrijven en logistieke partijen, vergelijkbaar met onze huidige klanten zoals Volkswagen, MAN Truck & Bus, Danone, PepsiCo, Canon en DB Schenker.
De oplossingen van Quyntess worden geleverd op cloud-gebaseerde platforms, zoals Tradeshift. In de volgende fase van onze groei vergroten we onze impact door onze SCM oplossingen op meerdere platforms beschikbaar te maken.

Wat ga je in deze functie doen?

Als Sr. Marketing Operations Specialist bij Quyntess heb je een cruciale rol in het succes van onze wereldwijde marketinginitiatieven.
Je bent verantwoordelijk voor het beheren en optimaliseren van onze nieuwe geavanceerde marketingtechnologie, het ontwikkelen en implementeren van marketingprocessen en het faciliteren van data-geïnformeerde besluitvorming. Je draagt de verantwoordelijkheid voor de gehele operationele marketing executie, het aansturen en begeleiden van onze junior medewerkers door repeterende campagnes effectief uit te voeren, de impact ervan te meten en onze marketinginspanningen in meerdere branches en segmenten voortdurend te verbeteren.
Effectieve content is de belangrijkste drijfveer voor interactie met C-level stakeholders in toekomstige klantorganisaties. Je bent verantwoordelijk voor het creëren van content voor onze nieuwe website en social media-kanalen en helpt bij het opzetten van impactvolle campagnes die worden gebruikt door ons eigen business development-team en de teams van onze partners. Kennis van supply chain en logistiek in het bijzonder en SaaS / ERP-software in het algemeen zijn sterke indicatoren voor je succes. Op het gebied van contentcreatie werk je nauw samen met collega's van Solutions en Product Management.

Wat zijn je belangrijkste verantwoordelijkheden?

 1. Je bent verantwoordelijk voor het beheren en configureren van onze marketing tech stack (GA, Hubspot, Cognism, Sales Navigator, etc.).
 2. Je beheert alle marketingdashboards en stelt gedetailleerde rapporten op voor de organisatie.
 3. Plannen, co-creëren en verbeteren van het content management voor onze nieuwe website, social media en campagne outreach, door permanente interactie met de leidinggevenden van Sales en Marketing.
 4. Je begeleid onze junior medewerkers, stuurt ze aan, traint ze en controleert ze bij de voorbereiding, uitvoering en optimalisatie van repeterende campagnes via verschillende kanalen.
 5. Je levert input voor het strategische marketingplan en aanpassingen aan het jaarplan op basis van de resultaten die je verkrijgt richting de Sales- en Marketingleiding.
 6. Alle marketingactiviteiten plannen en uitvoeren op een Agile manier en continu verbeteren.

Wanneer ben jij de perfecte match?

 • Je hebt een bachelordiploma in marketing, communicatie of een aanverwant vakgebied.
 • Je hebt minimaal 2-3 jaar ervaring in business-to-business marketing operations, bij voorkeur voor enterprise software zoals BI, ERP of TMS-oplossingen of IT Services.
 • Je hebt ervaring met het definiëren van strategische prioriteiten voor de MOps-functie en houdt ervan je handen vuil te maken om zelf een success story te realiseren.
 • Je bent een basis als MAP (Marketing Automation Platform) beheerder (ervaring met Hubspot Marketing Hub en CMS is een pluspunt).
 • Je hebt kennis van digitale marketing, analytics en tracking (GA en GTM).
 • Je bent een uitstekende communicator - je hebt ervaring met cross-functionele samenwerking met meerdere afdelingen.
 • Je vindt het leuk om continu te werken aan impactvolle content die goede conversieresultaten oplevert.
 • Vloeiend in Nederlands en Engels zijn een vereiste, meerdere talen is altijd beter.
 • Beschikbaar om op korte termijn te beginnen voor 3-4 dagen per week (24 tot 32 uur).
 • Salarisindicatie op basis van full-time is €50.000,- op jaarbasis.

Wat betekent het om bij Quyntess te werken?

Quyntess bestaat uit een hecht team van professionals met diverse achtergronden, nationaliteiten en culturen, dat ondersteuning en diensten levert aan blue-chip klanten. We zien het als een uitdaging om als een van de eerste op de markt nieuwe bedrijfsconcepten toe te passen en de nieuwste technologieën op het gebied van Supply Chain Collaboration te integreren, zoals bedrijfsnetwerken en op Platform-as-a-Service (PaaS) gebaseerde apps. Ons team gedijt bij het delen van kennis en het samenwerken in een informele sfeer om passende oplossingen te leveren waarmee complexe toeleveringsketens worden vereenvoudigd.
Naast de on-the-job training en intensieve coaching tijdens de beginperiode, zijn er voldoende mogelijkheden voor verdere professionele ontwikkeling. Deze functie wordt uitgeoefend vanuit het hoofdkantoor van Quyntess in het centrum van Rotterdam. We beschikken ook over kantoren in Frankrijk, Duitsland en de Verenigde Staten.

De voordelen:

 • Parttime functie vanuit het centraal gelegen Wijnhaven in Rotterdam Centrum
 • State-of-the-art marketing tools en technologie om mee te werken
 • Uitstekende primaire en secundaire compensatieregelingen
 • Internationaal team van collega's
 • Geweldige teambuilding-evenementen en bijeenkomsten


Functie:marketing operations specialist
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3858 – 3858
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Sr. Marketing Operations Specialist Quyntess 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures