Vacature Supply Chain Coördinator

Supply Chain Coördinator in Gouda

Meridiaan 55-57 | 2801 DA Gouda
T (+31)(0)182 686332
E

VACATURE

SUPPLY CHAIN COÖRDINATOR

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR JOU! Ben jij een nauwkeurig, gedreven en gestructureerd persoon, hou je van het werken in een team, ben je gek op het maken (en je houden aan) planningen, ben je communicatief en administratief vaardig, ben je flexibel en ben je proactief? Dan zijn wij op zoek naar jou!

WIE ZIJN WIJ? Prospectt is dé toonaangevende distributeur van lifestylemerken in de Benelux. Persoonlijke aandacht, deskundigheid en vernieuwing staan centraal in ons denken en doen. Vanuit deze kernwaarden bedienen we elke dag honderden ondernemers die actief zijn binnen retail. Denk aan concept-stores, ketens en warenhuizen in België, Nederland en Luxemburg. Voor uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een doortastende Supply chain coördinator.

WAT GA JE DOEN? Als supply chain coördinator ben je onze spin in het web. Jij zorgt ervoor dat:

- Onze 25 merken op tijd worden geleverd bij de klant;

- Mogelijke problemen worden voorspeld en opgelost;

- Er continue verbetering wordt doorgevoerd in de supply chain;

- Je altijd het hoofd koel houdt en het overzicht bewaart.

WIE BEN JIJ? Je bent nauwkeurig, gestructureerd en zowel communicatief als administratief vaardig. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Ervaring in een soortgelijke functie is een pré en je hebt minimaal MBO denk- en werkniveau.

WAT BIEDEN WIJ JE? Een kans om jezelf en ons bedrijf verder te ontwikkelen. Een marktconform salaris passend bij jouw kennis en ervaring, een pensioenvoorziening en benefits op de inkoop van onze producten. Daarnaast werk je in een gezellige werksfeer en in een enthousiast, jong gedreven team.

IS DEZE FUNCTIE BIJ PROSPECTT JOU OP HET LIJF GESCHREVEN? Stuur je motivatiebrief en CV naar via

Prospectt B.V.
Hoofdkantoor: Meridiaan 61, 2801 DA Gouda
Tel: (+31)(0)182 686332
E-mail:
IBAN: NL86 RABOFunctie:supply chain coördinator
Startdatum:25-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Prospectt via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Supply Chain Coördinator Prospectt 25-11-2023

Bekijk ook andere vacatures