Vacature Technisch Administratief Medewerker

Technisch Administratief Medewerker in Moordrecht

Technisch administratief medewerker

Word jij vrolijk van deze mooie combinatie tussen techniek en administratie? Ben je secuur en werk je graag in een informeel bedrijf met leuke collega's? Neem dan de tijd om deze vacature te bekijken!

Wie zijn wij?

Van Blitterswijk Eco-Mobiliteit B.V. in Moordrecht is de specialist in het leveren van elektrische voertuigen en heeft klanten door heel Nederland. Wij zijn exclusief importeur van Goupil elektrische voertuigen. Het unieke van onze elektrische voertuigen is dat ze stil, zuinig, schoon en wendbaar zijn. De verwachte toename van het aantal elektrische voertuigen zorgt ervoor dat je bij ons goed zit voor de toekomst.

Wat ga je doen?

Als technisch administrateur houd jij je bezig met de werkorders en het beheer hiervan. We hebben monteurs in de buitendienst werken maar ook binnen op de werkplaats. We voeren reparaties uit, doen onderhoudsbeurten en ook APK's. In deze functie is het van belang dat er een goede controle plaatsvindt, de juiste aanpassingen gedaan worden en dat het te factureren bedrag klopt. Dit kan je met je technische kennis ook goed onderbouwen richting de klant of collega's. Je bent goed in het houden van overzicht en zorgt dat alles juist in de systemen staat. Je hebt een kort lijntje met de werkplaats en onze buitendienst en schakelt met collega's wanneer dit nodig is.

Functie eisen:

 • Minimaal MBO 3 werk- en denkniveau
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
 • Technische kennis of affiniteit met techniek
 • Werkt secuur en houdt overzicht
 • Enige ervaring in de (technische) administratie

Wat bieden wij jou?

 • Een 40-urige werkweek
 • Een goed salaris (afhankelijk van leeftijd en ervaring)
 • 25 vakantiedagen + 13 ADV dagen
 • Leuke collega's die niet alleen bereid zijn om elkaar te helpen, maar ook altijd bereid zijn om van elkaar te leren en elkaar bij te staan
 • Een informele werksfeer en korte lijnen binnen de organisatie
 • Een snelgroeiende organisatie waarin veel ruimte is om jezelf te ontwikkelen en mee te groeien

Ben jij degene die we zoeken?

Stuur dan je sollicitatiebrief met CV per e-mail naar de HR afdeling, via .Functie:technisch administratief medewerker
Startdatum:22-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Blitterswijk via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moordrecht
 2. Technisch Administratief Medewerker Blitterswijk 22-10-2023

Bekijk ook andere vacatures