Vacature Vergunningverlener Milieu Zuid-Holland

Vergunningverlener Milieu Zuid-Holland in Gouda

Bij HUBSUB komt plezier en jouw carrière samen. Wij noemen dat HUBHAPPINESS. Jouw geluk staat op één. In je werk, maar ook daarbuiten. Werken kun je namelijk overal, maar je echt thuis voelen en ergens bij horen niet. Door te hubben ben je altijd onderdeel van een club van vakfanaten, de HUB. Daarnaast krijg je steeds een project wat bij jou past en waar jij jouw talent in kwijt kunt, jouw 9,5. Met de HUB werk je regelmatig op pop-upkantoren en doe je leuke dingen, van een bierproeverij tot golfclinic. Om jouw 9,5 optimaal in te zetten krijg je een talentmanager die meedenkt over jouw ontwikkeling én vooral zorgt dat jij gelukkig blijft! Want wanneer jij gelukkig bent, komt het succes vanzelf. Zo krijg jij de ideale work-life match!

WERK OP JOUW MANIER

We hoeven jou niet te vertellen hoe jouw dag als vergunningverlener milieu eruitziet. Daarom kijken we naar wat jij belangrijk vindt en daar zoeken we een passende opdracht bij. Je krijgt altijd de keuze uit 3 projecten. Denk aan toonaangevende opdrachtgevers zoals Omgevingsdienst Midden-Holland, Hoogheemraadschap van Rijnland of Omgevingsdienst regio Utrecht.

Waar je als vergunningverlener milieu in ieder geval op kunt rekenen zijn de volgende werkzaamheden:

 • Het toetsen en beoordelen van vergunningaanvragen en meldingen gericht op het activiteitenbesluit;
 • Het verlenen van vergunningen gericht op bijvoorbeeld de agrarische,- industriële,- of afvalsector;
 • Adviseren van burgers, ondernemers en jouw VTH collega’s.

Met jouw voorliefde voor ons milieu ga jij voor de kwalitatief beste adviezen. Jij verdiept je volledig in de aanvraag en zorgt met jouw analytische blik dat er een weloverwogen besluit wordt genomen. Met jouw kennis en kunde lever jij een fantastische bijdrage aan onze leefomgeving. Met HUBSUB krijg jij de kans om een ‘kijkje in de keuken’ te nemen bij verschillende toonaangevende opdrachtgevers om jouw ervaringen uit te breiden en jezelf verder te ontwikkelen als specialist of juist als generalist. Jij bent in de lead!

Werken als vergunningverlener milieu bij HUBSUB is meer dan alleen doelen behalen. Werk moet je met een blij gevoel naar huis laten gaan, omdat je jouw talenten die dag weer optimaal benut hebt. Daarom investeren wij precies daar in. Onze talentmanager kijkt precies waar jij behoefte aan hebt. Of je nu van structuur of afwisseling houdt, graag snel de diepte in gaat of liever eerst rondkijkt.

HIER HERKEN JIJ JEZELF IN

 • Jij hebt een afgeronde hbo of wo-opleiding als bijvoorbeeld: Milieukunde, Biologie, Bos- en natuurbeheer of Watermanagement. Met kennis van het Activiteitenbesluit, Wet Milieubeheer en de Omgevingswet.
 • Jij hebt minimaal 3 jaar ervaring als vergunningverlener milieu bij een overheidsinstelling.
 • Jij schakelt net zo makkelijk met burgers en ondernemers als met je collega’s.

DIT MAAKT JOU ANDERS DAN DE REST

Wij geloven niet in een gelijk functieprofiel. Waar wij wel in geloven? Dat iedereen een unieke 9,5 heeft. Een talent waarin je uitblinkt. En dat talent maakt jou goed én gelukkig in je werk. Daarom horen wij graag waar jouw kracht ligt. Dan zoeken wij daar een passende opdracht bij.

BIJ HUBSUB KRIJG JE MEER

 • Je werkt 32 of 36 uur per week, zo is er ruimte voor meer dan alleen werk.
 • Een salaris tussen de €3.800 en €4.700 bruto per maand bij een 36-urige werkweek.
 • 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen en een goede pensioenregeling.
 • Je krijgt altijd de mogelijkheid om uit drie projecten te kiezen.
 • Een eigen talentmanager om jouw 9,5 optimaal in te zetten.
 • Een opleidingsplan op maat en een pop-uplocatie om kennis te delen met andere HUBBERS.
 • Een laptop, telefoon en een leaseauto of reiskostenvergoeding.

EXTRA: FLEXIBELE ARBEIDSVOORWAARDEN

Wat jou gelukkig maakt, weet jij het beste zelf. Daarom krijg je flexibele arbeidsvoorwaarden. Dit betekent dat je 6% van je salaris mag besteden aan dingen die jij belangrijk vindt. Heb je liever een iPhone dan een Android? Prima. Liever meer vrije tijd dan extra geld? Snappen we. Bij ons werk jij op jouw manier.

JOIN THE HUB

Je hoeft bij ons geen ingewikkelde sollicitatieprocedure te doorlopen. Maak je interesse kenbaar door onze recruiter te bellen, mailen of whatsappen. Of misschien nog wel makkelijker, klik gewoon op de 'solliciteer direct' knop. Een uitgebreide motivatie is niet nodig, een cv of LinkedIn profiel met je ervaring vinden we wel handig om te ontvangen. Dus kom je binnenkort kennismaken? De koffie staat klaar!Functie:Vergunningverlener Milieu
Startdatum:15-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3800 – 4700
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met HUBSUB via danielle.vlemmix@hubsub.nl of 06-15423600. Of bezoek hun website https://www.hubsub.nl/.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moordrecht
 2. Vergunningverlener Milieu Zuid-Holland HUBSUB 15-11-2023

Bekijk ook andere vacatures