Vacature Activiteitenbegeleider

Activiteitenbegeleider in Moordrecht

Vacature Activiteitenbegeleider (1 dag per week)
Wil jij werken met de leukste cliënten én de leukste collega's? Wij zijn per direct op zoek naar een vlotte activiteitenbegeleider.


Waar ga je werken?
Je komt te werken in het activiteitencentrum van zorgvilla Vivere in Moordrecht, onderdeel van Sanare Zorg & Welzijn en/of op onze dagbestedingslocatie aan de Dorpsstraat in Moordrecht. Hier komen jong volwassenen, volwassenen en ouderen met voornamelijk niet-aangeboren hersenletsel, chronische ziekte of (beginnende) dementie bij elkaar. Sommige deelnemers maken gebruik van een rolstoel. Gedurende de week hebben we een gezellige groep bijeen die bestaat uit bewoners, logees en gasten van Vivere. Op de locatie Dorpsstraat bieden we dagbesteding aan aparte groepen.

Groeps- en individuele activiteiten en gezamenlijk lunchen zijn onderdeel van de dag. De activiteitenbegeleider en medewerkers van het zorgteam leggen de nadruk op welzijn. Naast praktische zorg vinden we het erg belangrijk dat iedere cliënt een zinvolle dag heeft, aangepast op zijn/haar wensen. Daarvoor zijn ook vrijwilligers betrokken bij de dagbesteding.
Onze visie
Wij maken van elke dag een betekenisvolle dag voor onze cliënten, met aandacht voor dat wat wél kan en waarbij de ziekte ondergeschikt is. Omdat elke cliënt uniek is, formuleren we gezamenlijk ieders persoonlijke doelen. De regie ligt bij de cliënt. We werken met passie en voelen ons gezien, gehoord en gewaardeerd. Welzijn en persoonlijk geluk staan centraal, voor zowel cliënt als medewerker.
Hoe ga je helpen?
Met jouw kennis, enthousiasme en frisse blik ben je een aanvulling op het bestaande team. Jouw open feedback inspireert en stimuleert collega's. Je legt verantwoording af aan het MT en overlegt over beleidszaken met de coördinator van het activiteitencentrum. De cliënt staat bij jou op één! Je stimuleert hen om te doen wat kan en houdt oog voor plezier en ontspanning. Je denkt mee over het huidige aanbod aan activiteiten en bent gemotiveerd om dit voortdurend, samen met de coördinator te verbeteren, zodat het aansluit bij de behoefte van de cliënt. Je bent verantwoordelijk voor de intake van nieuwe cliënten en de verwerking van voortgang van de dagbesteding is de zorgdossiers en zorgevaluaties. Je levert een bijdrage aan de planning binnen het activiteitencentrum en je deelt ervaringen, foto's en leuke weetjes met de afdeling PR en communicatie. Daarnaast blijf jij bij in jouw vakgebied door het volgen van cursussen en workshop en werk je ook aan jouw persoonlijke ontwikkeling.
Dit bieden wij
Wij bieden een creatieve baan voor 1 dag in de week. Een salaris conform de cao VVT, afhankelijk van je opleiding en werkervaring. Verder bieden wij je een vakantietoeslag van 8% over het bruto jaarsalaris, een pensioenregeling en vaste eindejaarsuitkering (conform cao). Goede secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder de mogelijkheid tot het volgen van cursussen, een fietsplan, gezondheidsprogramma, kerstpakket en gezellige borrels.
Dit ben jij

  • Je hebt minimaal een afgeronde opleiding 'Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen' of je bent eindejaarsstudent van deze opleiding.

  • Je bent creatief en je ziet wat de cliënten nodig hebben.

  • Je bent een teamspeler, samenwerken met collega's, cliënten en vrijwilligers staat bij jou centraal.

  • Je staat stevig in je schoenen en je bent communicatief sterk.

  • Ervaring met NAH is een pré.


Werken in een organisatie die écht verschil maakt?

Neem voor een kennismakingsbezoekje of voor vragen contact met ons op via . Wedden dat je dan nooit meer weg wilt?!

Stuur dan jouw korte motivatiebrief met CV naar .

Functie:activiteitenbegeleider
Startdatum:17-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met sanare via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Activiteitenbegeleider sanare 17-11-2023

Bekijk ook andere vacatures