Vacature Vrijwilliger

Vrijwilliger in Gouda

Aan de slag als vrijwilliger

Wat fijn dat je geïnteresseerd bent in vrijwilligerswerk bij Stichting Het Buitenhof. Vrijwilligers vormen een essentieel onderdeel van ons team en spelen een cruciale rol in het creëren van een onvergetelijke ervaring voor onze deelnemers. Door je vrijwillig in te zetten bij Stichting Het Buitenhof, krijg je de kans om waardevolle ervaring op te doen en (nieuwe) vaardigheden te ontwikkelen.

Je begint in de functie van kandidaat begeleider, waarbij je ervaring op kunt doen met het begeleiden van reizen. Daarna ga je mee op reis als reisbegeleider en is er de mogelijkheid om door te groeien tot coördinator van een reis. Als vrijwilliger word je ondersteund door ons professionele team en ontvang je de benodigde training en begeleiding om jouw taken succesvol uit te voeren.

We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in ons team en samen een positieve impact te maken!

  • Aan de slag als vrijwilliger

Laat het ons weten! Bel (tijdens kantooruren) of stuur een bericht naarFunctie:vrijwilliger
Startdatum:31-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Het Buitenhof via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Vrijwilliger Het Buitenhof 31-10-2023

Bekijk ook andere vacatures