Vacature GZ-Psycholoog Differentiatie Volwassenen

GZ-Psycholoog Differentiatie Volwassenen in Gouda

De Praktische GGZ

We sluiten nauw aan bij de hulpvraag van onze cliënten en bieden zorg op maat. Daarnaast steken we veel energie in het behouden van de persoonlijke en mensgerichte organisatie die we zijn. Dat betekent dat we niet alleen zorg dragen voor onze cliënten en hun systeem, maar daarnaast een fijne plek willen zijn voor degenen die bij ons werken en zich binnen onze organisatie willen ontwikkelen. Omdat we óók zorgen voor de mensen die de zorg leveren.

Momenteel bestaan we uit vijf locaties: Zoetermeer, Gouda, Leiden, Woerden en Tiel. We hebben de ambitie verder te groeien met daarbij de uitdaging de kleinschaligheid binnen de locaties te behouden.

Voor locatie Gouda zijn we op zoek naar een GZ-psycholoog differentiatie volwassenen. Voor 24-36 uur. Als behandelaar bij De Praktische GGZ ben je betrokken bij het hele proces van intake, diagnostiek, behandeling, consultatie en advies. Specifieke aandachtsgebieden zijn trauma, stemmings- en angststoornissen, ADHD, autisme en persoonlijkheidsproblematiek. Er zullen afwisselende taken zijn, waaronder het geven van werkbegeleiding, begeleiden van (GZ-) opleidelingen en het actief invulling geven aan het regiebehandelaarschap.

Wij zoeken iemand met de volgende competenties:

 • Je bent iemand die graag meebouwt.
 • Als persoon ben je empathisch en open.
 • Je kan je flexibel opstellen en creatief werken, maar kan daarbij ook structuur vast houden.
 • Je staat stevig in je schoenen.
 • Je bent resultaatgericht: je werkt samen met je cliënt naar een vooropgesteld doel toe en hierbij betrek je het systeem van de cliënt.
 • Jij kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.
 • Je kan systeemgericht en oplossingsgericht werken.
 • Je hebt oog voor en kunt kind veiligheid centraal zetten.

We zoeken een GZ-psycholoog psycholoog differentiatie volwassenen, onze voorkeur gaat uit naar iemand met 3 jaar relevante werkervaring in de diagnostiek en behandeling van volwassenen. Mocht dit niet het geval zijn, schroom niet om toch te solliciteren. Je hebt wellicht specifieke aandachtsgebieden, maar bent in principe breed inzetbaar zodat we als team flexibel zijn om in te springen op diverse hulpvragen. Het gevolgd hebben van de (basis-) opleidingen cognitieve gedragstherapie, EMDR en/of schematherapie strekken tot de aanbeveling.

Watbieden wij

 • Een fijne, inspirerende en energieke werkplek waarin ruimte is voor jou als persoon.
 • Een arbeidsovereenkomst van minimaal 24 uur tot 36 uur per week.
 • Salariëring (Functieschaal 65) en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ.
 • Mogelijkheid tot een vast dienstverband.
 • Een opleidingsbudget.

Contact?
Mail je sollicitatie met motivatie en CV naar . Uiteraard kun je ook voor vragen contact met ons opnemen via het telefoonnummer en vragen naar Gouda.

Vanuit de Praktische GGZ staan wij voor inclusiviteit en diversiteit.

Functie:gz-psycholoog differentiatie volwassenen
Startdatum:06-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met De Praktische GGZ via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moordrecht
 2. GZ-Psycholoog Differentiatie Volwassenen De Praktische GGZ 06-10-2023

Bekijk ook andere vacatures