Vacature Vrijwilligers in Beeld

Vrijwilligers in Beeld in Gouda

In de verschillende WelThuis-huizen horen vrijwilligers er helemaal bij. Er is van alles te doen. Bijvoorbeeld helpen met koffie schenken, bij de maaltijden, de wandelgroep, ondersteunen bij activiteiten en spelletjes of gewoon een praatje maken met de bewoners. En ook op de verschillende palliatieve afdelingen zijn vrijwilligers onmisbaar.

Vrijwilligers zijn van harte welkom bij de WelThuis locaties in Bergambacht, Gouda, Haasdrecht, Linschoten, Rotterdam, Schoonhoven, Stolwijk, Waddinxveen, Woerden, Zevenhuizen en Zoetermeer.

Voor het organiseren van activiteiten en het welzijnsaanbod in de Welthuis-huizen is er op elke locatie een coördinator welzijn van Palet Welzijn. Zij verzorgen ook de coördinatie van het vrijwilligerswerk bij WelThuis.

Samen met vrijwilligers (en ook de welzijnassistenten) is het mogelijk om allerlei activiteiten aan te bieden zoals beweeglessen, creatieve en recreatieve bezigheden en een verenigingsleven. En is er extra aandacht voor de bewoners met bijvoorbeeld een praatje, een kopje koffie drinken of een wandeling.

Ook de jaarlijks rolstoelvierdaagse is een van de evenementen die we elk jaar met de hulp en inzet van vele vrijwilligers organiseren.

Wilt u ook het verschil maken als vrijwilliger bij WelThuis?

E.

Vrijwilligers in beeld

Anja en Inge over palliatieve zorg

Bekijk hier het artikel over het belang van vrijwilligers bij Palliatieve zorg. Vrijwilliger Inge en zorgprofessional Anja vertellen erover.

Vrijwilliger Thuis - Gouda

Functie:vrijwilliger in beeld
Startdatum:04-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Palet Welzijn via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Vrijwilligers in Beeld Palet Welzijn 04-10-2023

Bekijk ook andere vacatures