Vacature Werkorganisator onderhoud

Werkorganisator onderhoud in Gouda

Met jouw achtergrond in de bouwkunde, gepassioneerde betrokkenheid bij bouwprojecten en uitstekende vaardigheden in planning en organisatie, vervul je dagelijks de cruciale rol van zorgdragen dat alle puzzelstukjes op hun plek vallen. In de positie van werkorganisator voor service- & mutatieonderhoud fungeer je als de verbindende factor tussen vakmensen, opdrachtgevers en bewoners. Je hebt de verantwoordelijkheid voor het waarborgen van kwaliteit, het volledig regisseren van het proces en ervoor zorgen dat het eindresultaat iedereen tevredenstelt. Deze functie speelt zich af in een dynamische werkomgeving, waarbij jouw organisatorische bekwaamheden van onschatbare waarde zijn.Functie:Werkorganisator, Werkorganisator Service & Onderhoud
Startdatum:06-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via t.punt@eminentgroep.nl of 06 - 39 51 50 12. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Werkorganisator onderhoud Eminent Groep 06-12-2023

Bekijk ook andere vacatures