Vacature Werkvoorbereider

Werkvoorbereider in Gouda

Sta jij graag aan de basis van een uniek product? Ben jij een echte 'regelaar'? Dan ben ik op zoek naar jou! Voor een jonge, dynamische organisatie ben ik op zoek naar een Werkvoorbereider! Als Werkvoorbereider binnen deze organisatie ben jij verantwoordelijk voor de voorbereiding van diverse opbergruimtes ten behoeve van kleine bedrijfswagens, bestelwagens, bakwagens, vrachtwagens en trailers. De producten bestaan voornamelijk uit aluminium, staal en RVS. Binnen de functie van Werkvoorbereider voer jij een combinatie uit tussen tekenwerkzaamheden, het voorbereiden van werkzaamheden en het nesten van onderdelen. Jij zal een onderdeel worden van de afdeling 'Engineering'. Verder ben jij als Werkvoorbereider verantwoordelijk voor:

  • Tekenen van de constructies op basis van de klant specifieke aanvragen;
  • Voorbereiden en bestellen van materialen;
  • Uitslaan van 3D tekeningen;
  • Programmeren van de fiberlaser snijmachines.

Lijken bovenstaande werkzaamheden aan te sluiten bij jou? Lees dan snel verder wat jij meebrengt.Functie:Werkvoorbereider
Startdatum:27-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met VNOM | We get the job done via anne.douma@vnom.nl of 010-2239621. Of bezoek hun website http://www.vnom.nl.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Werkvoorbereider VNOM | We get the job done 27-11-2023

Bekijk ook andere vacatures