Vacature Wijkverpleegkundige

Wijkverpleegkundige in Gouda

Wijkverpleegkundige Capelle-Oost - Werken bij Vierstroom

Je solliciteert nu voor Wijkverpleegkundige Capelle-Oost -

Wijkverpleegkundige Capelle-Oost - HBO Diploma/Bachelor's

bouwen solliciteer vandaag

Capelle-Oost zoekt een nieuwe Wijkverpleegkundige.Samen met jou, onze zorgprofessional in de wijk, bouwen wij aan de wijkzorg van de toekomst. Wij zijn namelijk continue bezig met preventie, nieuwe technologieën en zorginnovaties. Als Wijkverpleegkundige ben jij vanuit Vierstroom Zorg Thuis voor wijkbewoners, (zorg)professionals en vrijwilligers een laagdrempelige en benaderbare partner. Zo werk je actief mee aan onze zichtbaarheid in de wijk. Je werkt als verbindende schakel en spil tussen huisartsen, eerstelijnszorg en welzijnsorganisaties zichtbaar èn actief mee aan passende persoonsgerichte zorg in de wijk. Daarnaast coach en instrueer je collega's op inhoud en waarborg je op die manier de kwaliteit van zorg in het team. Je bent een ambassadeur van je vak, nauw betrokken bij ontwikkelingen in het vakgebied en kartrekker van digitalisering in de zorg. Een tevreden cliënt en het bieden van de beste zorg, dat is waar jij energie van krijgt. Wil jij werken in een divers team met zelfstandige en enthousiaste collega's, dan is dit de geschikte plek voor jou. Kom mee!

In Capelle-Oost werken we binnen twee wijken; Oostgaarde en Schollevaar. Onze cliënten zijn divers en je werk is altijd uitdagend! Jouw collega's staan voor samenwerken, zelfredzaamheid en het leveren van de passende zorg. Met elkaar bepalen wij welke richting wij op willen en wat wij belangrijk vinden. De afgelopen jaren hebben wij daarom veel aandacht besteed aan samenwerking en werkplezier. We hebben 8-uurs diensten én ondersteuningsdiensten voor verpleegkundigen ontwikkeld. De collega's in dit team staan altijd voor elkaar klaar; geven een luisterend oor, overleggen en helpen elkaar waar nodig. Ook staat het geven van feedback hoog in het vaandel; iedereen staat hiervoor open zodat we met elkaar de juiste beslissingen nemen.

Wat wij bieden

 • Direct een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Werken bij een organisatie die door onze eigen collega's al vier jaar op rij is verkozen tot 'Beste Werkgever'.
 • Een arbeidsovereenkomst van 28 tot 36 uur per week, voor onbepaalde tijd.
 • Een salaris conform cao VV&T. Voor een Wijkverpleegkundige met meerdere jaren werkervaring in de functie is dat FWG55 (maximaal € 4.786,82 op basis van 36 uur per week). Daarnaast bouw je maandelijks 8% vakantiegeld op, wat jaarlijks wordt uitgekeerd in de maand mei. In de maand november krijg je een eindejaarsuitkering van 8,33% van je brutosalaris van het betreffende kalenderjaar.
 • Ook fijn: de faciliteiten en werkomstandigheden zijn bij ons goed geregeld. Je kunt o.a. rekenen op een surface en smartphone èn je krijgt desgewenst de beschikking over een Batavus Cura elektrische fiets. De kosten voor het leasen, pechhulp en verzekering zijn voor ons.
 • Wij bieden onze collega's alle kansen om zichzelf te ontwikkelen als mens én zorgprofessional. Je krijgt een persoonlijk opleidingsbudget van € 400,- per jaar.

Wat wij vragen

 • Je hebt een afgeronde HBO-V opleiding en minimaal vijf jaar relevante werkervaring als Wijkverpleegkundige.
 • Je bent een gedreven professional die graag meebouwt aan de doorontwikkeling van onze organisatie en het wijkteam.
 • Je bent enthousiast, flexibel en een stevige gesprekspartner die empathie en doortastendheid combineert. Ook ben je servicegericht, je hebt overtuigingskracht, staat stevig in je schoenen en je bent een echte teamspeler.
 • Ondanks dat je graag in een team werkt lukt het je ook met een brede blik naar het team, de omgeving en de zorg te kijken.
 • Je durft positie in te nemen en weet tegenstrijdige belangen op een genuanceerde manier bij elkaar te brengen.
 • Jouw enthousiasme (over het vak) werkt aanstekelijk en dat zien we ook terug in hoe je communiceert.
 • Je bent nauw betrokken bij de ontwikkelingen in je vakgebied.

Over Vierstroom Zorg Thuis

Bij Vierstroom Zorg Thuis bieden we zorg aan mensen binnen hun eigen vertrouwde omgeving, zodat ze langer zelfstandig kunnen blijven wonen. Als organisatie zijn we continu in ontwikkeling, passen zorginnovaties toe en denken na over de zorg van de toekomst. We zijn aanpakkers, denken in oplossingen en zijn trots op het werk wat we doen. Met 41 wijkteams en ruim 600 collega's in de regio Woerden, Gouda en Zoetermeer maken we iedere dag het verschil voor onze cliënten. Dit zijn er ruim 4000 per maand. Naast de reguliere wijkzorg zijn we ook gespecialiseerd in mensen met dementie. We hebben vier teams van casemanagers dementie en 3 ontmoetingscentra.


Solliciteren

Word jij enthousiast van deze functie en zie jij jezelf al werken bij Vierstroom Zorg Thuis? Solliciteer dan direct. We gaan graag met jou in gesprek en we zijn nieuwsgierig naar jou als persoon. Wil je meer informatie of even sparren over wat wij je kunnen bieden? Neem dan contact op met Steven van den Oord, Regiomanager, via telefoonnummer .

Voor een dienstverband bij Vierstroom Zorg Thuis zijn een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en een navraag bij referenten onderdeel van de sollicitatieprocedure.Functie:wijkverpleegkundige
Startdatum:18-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:4786 – 4786
Uren per week:28 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Vierstroom via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moordrecht
 2. Wijkverpleegkundige Vierstroom 18-11-2023

Bekijk ook andere vacatures