Vacature Accountant AA/Relatiebeheerder

Accountant AA/Relatiebeheerder in Gouda

  • Redactie Moordrecht
  • 19-12-2023

Accountant AA/Relatiebeheerder in Gouda

Accountancy

Geen dag is hetzelfde. Iedere dag leren we nieuwe dingen en dat zorgt voor een enthousiast team van collega's. We houden van ons werk en dat merken onze cliënten. We zijn vooruitstrevend op het gebied van ICT en zoeken altijd naar mogelijkheden om ons werk weer net wat beter te kunnen doen. Dus bieden we je een energiek en ervaren team van enthousiaste en gedreven adviseurs, die altijd voor je klaar staan om met je mee te denken. Je krijgt de vrijheid om je eigen pad te volgen en de ondernemer in je los te laten.

  • Je geeft leiding aan een (jong) team van assistent accountants en je bedient een eigen vaste klantenkring.
  • Je voorziet de klant van (toekomstgerichte) informatie en je hebt een adviserende rol.
  • Je geeft bedrijfseconomisch advies en samen met onze fiscalisten geef je passend fiscaal advies.
  • Jouw taak is om te zorgen voor een efficiënte bediening van je klanten en te voorzien in de behoeften van je klanten.

Dit bieden wij jou

Een goede werksfeer met korte lijnen
29 Vakantiedagen (op basis van een fulltime dienstverband)
Een aantrekkelijke pensioenregeling
Een functie met doorgroeimogelijkheden
Extra's zoals een laptop, telefoon en auto (afhankelijk van de functie)
Een salaris dat de waarde van jouw bijdrage weerspiegelt

Je bent representatief, beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, teamgeest en inzicht in de problematiek van de ondernemer.

Kritisch en onderzoekend

Je beschikt over een nauwkeurige en professioneel kritische instelling.Je krijgt energie van advisering, begeleiding en het verder brengen van onze cliënten.

De kennis van onze medewerkers en innovatie van tools staat bij ons voorop. We maken gebruik van online tools om zo effectief en efficiënt mogelijk te werken. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers worden bijgeschoold waardoor hun kennis van de wet- en regelgeving up-to-date blijft. Zodat ook kennis en kwaliteit gewaarborgd blijven en dat onze medewerkers zich blijven ontwikkelen.

Vestigingen:


Functie: accountant aa/ relatiebeheerder Startdatum: 18-12-2023 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 1 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WEA Audit via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.Functie:accountant aa/ relatiebeheerder
Startdatum:26-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met WEA Audit via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Accountant AA/Relatiebeheerder WEA Audit 26-12-2023

Bekijk ook andere vacatures