Vacature Project-controller

Project-controller in Gouda

Project-controller

Als projectcontroller ondersteun je het projectmanagement in de managementcyclus rondom projecten (plannen, uitvoeren, monitoren, controleren en bijstellen) met de nadruk op control ten aanzien van resultaten, middelen en processen.

Standplaats: Gouda Aantal uur: 36 - 36 Maandsalaris: € 3.608 - € 5.503 Vakgebied: Bedrijfsvoering en Staf Opleiding: Bachelor - HBO Reageren voor: 01-01-2024 Dienstverband: Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd

Copy Link

Als projectcontroller ondersteun je het projectmanagement in de managementcyclus rondom projecten (plannen, uitvoeren, monitoren, controleren en bijstellen) met de nadruk op control ten aanzien van resultaten, middelen en processen.

Standplaats: Gouda Aantal uur: 36 - 36 Maandsalaris: € 3.608 - € 5.503 Vakgebied: Bedrijfsvoering en Staf Opleiding: Bachelor - HBO Reageren voor: 01-01-2024 Dienstverband: Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd


DJI biedt mooi en uitdagend werk in een niet-alledaagse omgeving. Achter de mensen die rechtstreeks contact hebben met de gedetineerden en de forensisch patiënten staan talloze collega's die elke dag een belangrijke operationele of strategische bijdrage leveren aan het goed functioneren en presteren. Dat klinkt misschien simpel, maar er zit meer achter. Zoals de collega's van Communicatie, Administratie, Onderwijs, ICT, HRM of Onderzoek. Als facilitair-, inkoop- en financeprofessional kun je bij ons ook alle kanten op. We richten ons namelijk op het volledige spectrum van bedrijfsvoering waarin we ons werk steeds efficiënter en innovatiever willen doen. Als professional bij DJI draag je bij aan de veiligheid van de samenleving.

Dit ga je doen


We vinden het belangrijk dat er een goede balans is tussen professionele onafhankelijkheid en contact met en advies aan management. Je onderhoudt nauwe contacten met de business controller van DI en ondersteunt deze bij het opstellen van rapportages. Een mooie uitdaging, want de complexiteit en diversiteit van onze projecten is groot en ieder project brengt zijn eigen risico's mee. Complexe projecten die impact hebben op de business, de organisatie, de gebruikers in het veld, directeuren, ketenpartijen, medewerkers en justitiabelen. Op jaarbasis behandel je zo'n 40 projecten. Ondanks de grote diversiteit is veel samenhang tussen de afzonderlijke projecten. Aan jou de taak om overzicht te creëren op basis waarvan jij en de leveranciers van informatievoorzieningen ICT-producten adequaat inspelen.

VRAGEN OVER DEZE FUNCTIE? Vacaturenummer: 45648

De heer A. van Kooten, Project Controller (PMI)

Mevrouw S. de Bock, corporate recruiter DI

Dit neem je mee

 • Je hebt een afgeronde hbo-opleiding in financiële - of bedrijfseconomische richting;
 • Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare en relevante werkervaring als (project) controller of projectadministrateur;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met het opzetten en uitvoeren van projectcontroller tijdens alle ontwikkelingsfasen van informatiesystemen;
 • Je hebt kennis en ervaring met PRINCE2, Agile of soortgelijk;
 • Je hebt diepgaande kennis van Excel en kennis van Oracle/EBS en kan dit aantonen;
 • Je hebt ervaring met portfolio- en/of projectmanagementondersteuningspakketten zoals Fortes Change Cloud (voorheen PTB);
 • Je bent een verbindende persoonlijkheid en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Dit kun je verwachten

 • Een Individueel Keuzebudget. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en stel je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samen. Het kan bijvoorbeeld bestaan uit geld (16,37% van je bruto jaarsalaris) of vakantiedagen
 • Volledige vergoeding van je ov-reiskosten woon-werkverkeer
 • Een pensioenregeling
 • Gedeeltelijk betaald ouderschapsverlof
 • Studiemogelijkheden voor persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling
 • De mogelijkheid gebruik te maken van bedrijfsfitness
 • Vanaf 1 januari 2024 worden de salarissen met 1,5% verhoogd

 • Salarisniveau - min. Schaal 11 - max. Schaal 11
 • Maandsalaris - min. €3.608,00 - max. €5.503,00 (bruto o.b.v. 36 uur)
 • Dienstverband - Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd (met eventueel een proeftijd van maximaal 1 maand)
 • Contractduur - n.v.t.
 • Minimaal aantal uren per week - 36
 • Maximaal aantal uren per week - 36

Je krijgt zo'n driehonderd collega's in allerlei functies. Denk aan functioneel beheerders, adviseurs, architecten en informatiemanagers. Wat jullie gemeen hebben is de voortdurende uitdaging om te innoveren, te professionaliseren én om te leveren. Van een device waarmee justitiabelen zelf hun afspraak bij de kapper of tandarts regelen, tot een planningstool voor de DJI-busjes die justitiabelen van A naar B vervoeren. Van nieuwe software voor de elektronische enkelbanden tot een digitaal patiëntendossier. In multidisciplinaire teams werken we meer en meer samen met de gebruikers.

Naast een boeiende werkplek waarbij je 'met recht' een bijdrage levert aan onze belangrijke maatschappelijke taak, kun je ook rekenen op goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo kun je met het Individueel Keuzebudget een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Verder zijn er opleidings- en doorgroeimogelijkheden, uitstekende regelingen voor ouderschapsverlof, aantrekkelijke reiskostenregelingen en bedrijfsfitness. Bij een fulltime dienstverband werk je 36 uur per week, bijvoorbeeld vier dagen van negen uur.

Er draaien meer dan 140 applicaties.

Het totale personeelsbestand van DJI bestaat voor 36% uit vrouwen en 64% uit mannen.

Kijk jij voorbij wat iemand gedaan heeft? Er zit meer achter werken bij DJI

Je bent samen met je team én gedetineerden verantwoordelijk voor een terugkeer in de maatschappij. Gedetineerden worden uiteindelijk gewoon weer iemands buur. Je werkt hier aan veiligheid door mensen vooruit te helpen. Positieve verandering begint met het besef dat het een optelsom is van de kleinste successen. Die leiden tot groots resultaat. Om dat te bereiken moet je verder kijken, voorbij aan wat iemand gedaan heeft.

Spreekt werken bij DJI je aan?


Deze VOG is noodzakelijk om in dienst te kunnen treden bij DJI. Wil je weten of je recht hebt op een VOG?

Functie:projectcontroller
Startdatum:27-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3608 – 5503
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Dienst Justitiële Inrichtingen via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moordrecht
 2. Project-controller Dienst Justitiële Inrichtingen 27-10-2023

Bekijk ook andere vacatures