Vacature Adviseur Bodem

Adviseur Bodem in Gouda

(ervaren) Adviseur Bodem

Kom je ook werken bij het leukste milieu-adviesbureau van Nederland?

Standplaats Gouda, Oldenzaal of Tilburg

Staat een goede werksfeer en een inspirerende bedrijfscultuur hoog op jouw wensenlijst? Word jij er enthousiast van om verschillende collega's en disciplines samen te brengen in uitdagende, integrale projecten? Dan is dit jouw ideale baan!

Waar? Bij Geofoxx. We werken landelijk vanuit drie kantoren: Tilburg, Oldenzaal en Gouda. We zijn al 35 jaar actief in de wereld van bodem en ondergrond en 'nog heel veel daar omheen'. Passie voor ons vak en oprechte interesse in elkaar en onze klanten maakt ons uniek.

Ter aanvulling op ons team zijn wij op zoek naar een Adviseur Bodem. Wij zoeken een nieuwe collega die zich thuis voelt in de praktijk van onderzoek, sanering, hergebruik en innovatie. Een collega die een actieve houding heeft in communicatie en advies. Daarbij geldt dat het kennisgebied bodem steeds meer verweven raakt met andere kennisgebieden. Samen met jou onderzoeken we de mogelijkheden om onze advisering op deze snijvlakken verder te ontwikkelen en verrijken. Als adviseur bodem begeleid je bedrijven en overheden in (complexe) vraagstukken. Je onderhoudt actief klantcontact en bent in staat om samen met collega's slimme projectvoorstellen te ontwerpen.

  • Je vertaalt werkzaamheden - in verschillende fasen van het project - in doordachte adviezen.
  • Je kijkt verder dan een standaard conclusie. Je begrijpt wat onze opdrachtgever beweegt en inspireert het team tot de beste prestatie.
  • Je bindt klanten aan onze organisatie, je werkt daarbij nauw samen met verschillende disciplines.

Onze werkcultuur inspireert en zorgt voor een gezonde werk-/privébalans, waarbij hybride werken onderdeel is van ons beleid. Wat wij belangrijk vinden is:

Passen wij bij jou?

  • Wij vinden een grote mate van vrijheid tijdens je (loop)baan belangrijk.
  • We bieden veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte voor initiatief.
  • Je wordt betrokken bij projecten van begin tot eind.
  • Naast aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden (goed salaris, premievrij pensioen, diverse verlofregelingen, fietsprivé- en fietsleaseplan, mobiliteits- en reiskostenregeling, netto vergoeding thuisgebruik internet, enz.) bieden wij een werkomgeving waarin we jouw talenten centraal zetten.
  • Goed om te weten: onze huidige medewerkers noemen de inspirerende werkcultuur als een van de belangrijkste kenmerken van hun werk.

Wanneer het jou enthousiast maakt om je adviesvaardigheden verder te ontwikkelen en je beschikt over communicatieve vaardigheden, zoals het geven en ontvangen van feedback, worden wij enthousiast! Wanneer is het een echte match:

Enthousiast geworden?

Wil je voordat je gaat solliciteren eerst sfeer komen proeven? Dat kan! De koffie/thee staat voor je klaar. We plannen een moment in om vrijblijvend kennis te maken met enkele collega's en je rond te leiden. Of je daarna besluit om te solliciteren of niet, we vinden het leuk om kennis te maken.

Neem voor solliciteren of sfeerproeven contact op met (). Laura is bereikbaar op het telefoonnummer (WhatsApp mag ook!)) of via het e-mailadres l.vandannis@ null geofoxx.nl .Functie:adviseur bodem
Startdatum:10-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Geofoxx via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Adviseur Bodem Geofoxx 10-11-2023

Bekijk ook andere vacatures