Vacature Azure Engineer

Azure Engineer in Gouda

Word jij onze Azure Engineer?

Bespreek met ons de mogelijkheden

Ben jij helemaal thuis in Microsoft Azure en Microsoft 365? Word jij enthousiast van implementatietrajecten bij opdrachtgevers? Heb je graag een gezellig team om je heen waar je mee kunt sparren, ook wanneer ze met een ander project bezig zijn? Dan is deze vacature voor Azure Engineer wat voor jou!

Bij ons krijg je een aantrekkelijke bonusregeling.

Opleidingen en certificaten

Een persoonlijk budget (studieschnabbel) van € 1.000,- en 4 studiedagen per jaar.

Familiaire sfeer is voor ons cruciaal!

Uitgebreide thuiswerkmogelijkheden

Uiteraard in overleg met de opdrachtgever. Inclusief thuiswerkvergoeding en een vergoeding voor het inrichten van je thuiskantoor.

Bij ShareValue onderzoeken we samen met jou waar jouw ambities en kwaliteiten liggen. Bij ons draait het om de match tussen jou en dé opdracht . Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van interessante opdrachtgevers zoals ING, Microsoft, Nederlandse Spoorwegen, Lely en Technische Unie. Samen zoeken we het project dat bij jou past. Soms kijk je naar reisafstand en werksfeer en soms zoek je nét dat ene uitdagende project met die technologie waarin je verder wilt. Bij ons kan dat!

Aan wat voor opdrachten moet je denken? We geven een voorbeeld:
Robert is momenteel een disaster recovery omgeving aan het bouwen bij een financiële organisatie. Daarnaast is hij regelmatig bij andere opdrachtgevers voor het opzetten en begeleiden van Azure omgevingen. "De verschillen tussen de opdrachtgevers waar ik werk zijn groot en ieder heeft zo zijn eigen uitdagingen. Daarnaast is het leuke dat ik regelmatig mijn eigen ShareValue collega's tegenkom, wat natuurlijk heel gezellig is." aldus Robert.

Over ShareValue

ShareValue bestaat uit een club ondernemende, communicatieve IT-experts met een hoog kennisniveau. Onze architecten, consultants, developers en engineers werken verspreid over het land op uitdagende projecten bij klanten in diverse branches. Onze focus ligt op een aantal specifieke expertises: Azure, Front-End, Microsoft 365 en .NET. Dankzij deze focus zijn we erkend Microsoft Solutions Partner.

Onze bedrijfscultuur kent een informele en familiaire sfeer en er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Wij zijn een hecht team van plusminus 80 enthousiaste experts en hebben de ambitie om verder te groeien. We organiseren, wanneer mogelijk, regelmatig voor het hele kantoor een leuk uitje zoals een BBQ op het strand, een avond karten of een weekendje weg. Een informele, collegiale sfeer vinden wij erg belangrijk.

Wie ben jij?

 • Hbo werk- en denkniveau zou fantastisch zijn en geeft je nóg meer mogelijkheden.
 • Je bent helemaal thuis in Azure / Microsoft 365.
 • Je bent een kei in PowerShell.
 • Je weet alles van DevOps, Agile en, wat helemaal mooi zou zijn, ITIL.
 • Je hebt uitstekende social skills, dus je communiceert gemakkelijk en prettig. Je bent een echte analyticus en stopt nooit met de zoektocht naar nieuwe kennis.
 • Je vindt het leuk om regelmatig verschillende opdrachten te doen.

Waarom zou je voor ons moeten kiezen?

 • De nieuwste smartphone die je zelf mag uitkiezen en een zelf te configureren laptop.
 • Een uitstekende pensioenregeling.
 • Een persoonlijk mobiliteitsbudget.
 • Veel ruimte voor eigen ideeën en initiatieven die je mag pitchen.
 • Veel uitgebreide technische sparringsmomenten op o.a. onze LevelUp-Sessies en door persoonlijke ondersteuning van onze Competence Lead collega's.
 • Volop mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en het behalen van certificeringen.
 • Diverse mogelijkheden voor het bezoek van congressen en conferenties (ook in het buitenland).

Ben je enthousiast?

Contactpersoon Corporate Recruiter

6

Neem contact op

Lees onze laatste blog

Don't call us; we'll call you

En natuurlijk andersom. Hierbij horen ook twee assessments.

Aanbiedingsgesprek

We zijn er zeker van dat we een goede match zijn voor elkaar! We bespreken de arbeidsvoorwaarden en je ontvangt van ons een aanbod.

Je start bij ons

Je gaat akkoord met het voorstel en komt op de afgesproken datum bij ons werken. Uiteraard word je met open armen welkom geheten op je eerste dag!

ShareValue B.V. Kampenringweg 45A 2803PE Gouda

Functie:azure engineer
Startdatum:12-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:77 – 77
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ShareValue via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moordrecht
 2. Azure Engineer ShareValue 12-11-2023

Bekijk ook andere vacatures