Vacature Casemanager Dementie

Casemanager Dementie in Gouda

Casemanager Dementie

Kom mee werken

solliciteer vandaag

Bij ons is het goed geregeld

Bij Vierstroom Zorg Thuis doet en bouwt iedereen mee aan de zorg in de wijk. Als professional krijg jij bij ons de ruimte , zodat onze cliënten de allerbeste zorg ontvangen en langer thuis kunnen blijven wonen. Van persoonlijke verzorging of wondzorg tot en met preventie- en dementiezorg. Door de inzet van slimme digitale hulpmiddelen bouw je ook mee aan de zorg van morgen.

Dat doe je natuurlijk niet alleen, want bij ons werk je samen met andere aanpakkers die altijd voor elkaar klaar staan. Er is geen uitdaging die we niet samen aan kunnen. Wij zijn trots op ons mooie vak, trots op elkaar en daarom gaan we elke dag vol energie aan de slag.

Bij ons kan je vol vertrouwen op pad. Zowel op de Vierstroom e-bike als op jouw eigen carrièrepad. Fit én vitaal kan jij je blijven ontwikkelen want iedereen in onze organisatie doet- en telt mee. Ons uitgangspunt is dat als jij je werk goed kan doen, de cliënten dat ook merken. Zo maken wij met elkaar het verschil.

Kom mee naar onze bedrijfsfilm

https://werkenbijvierstroomzorgthuis.nl/wp-content/uploads/2022/01/werken_bij_vierstroom_zorg_thuis.mp4-1080p.mp4

Uitgelichte verhalen

Instagram

Facebook

Werken bij Vierstroom Zorg Thuis

Diversiteit en inclusie

Vierstroom Zorg Thuis ziet diversiteit en inclusie als een verrijking voor de organisatie. Hierdoor kunnen wij optimaal aansluiten bij de behoeften uit de samenleving. Het maakt ons niet uit waar je bent geboren, waar je in gelooft, hou oud je bent, van wie je houdt, welke opleiding, werkervaring of beperking je hebt. Wij zijn nieuwsgierig naar jou.

Enthousiast geworden over wat je hebt gelezen of gezien?

Beste werkgever 2023 2024

Functie:casemanager dementie
Startdatum:31-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Vierstroom via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Casemanager Dementie Vierstroom 31-10-2023

Bekijk ook andere vacatures