Vacature Collega's

Collega's in Moordrecht

Over Aveha

Werken bij MD Service

Bij MD Service deel jij de passie voor innovatie en techniek met je collega's. Je maakt deel uit van een vooruitstrevende organisatie die oog heeft voor je ontwikkeling. Kom je ons team versterken?

Contact

Neem contact op

Gesprek

Kennismakingsgesprek

Collega's

Gesprek met directe collega's

Werken aan de toekomst

Bij ons wordt er gewerkt aan de toekomst en dat merk je! We zijn een informele en mensgerichte organisatie. De gezellige collega's vormen een hecht team dat veel werk verzet en proactief meedenkt met de klant om tot het beste resultaat te komen. Ontwikkeling van vakmanschap staat bij MD Service dan ook hoog in het vaandel.

We ondersteunen medewerkers in het nemen van de regie en verantwoordelijkheid over hun eigen loopbaan. Kwaliteiten en ontwikkelpunten worden in kaart gebracht zodat we weten welke teams we in moeten zetten per opdrachtgever om tot het beste eindresultaat te komen én hoe jij je als medewerker het beste verder kan ontwikkelen. Zo creëren we een duurzame inzetbaarheid, loopbaanbewustwording, een lager ziekteverzuim en uiteindelijk meer werkplezier!

Neem contact met ons op

Wat kan je verwachten bij MD Service als werkgever?

Onze technische specialisten zorgen ervoor dat opdrachtgevers niet stil komen te staan én niet stil hoeven te staan. Met onze specialisten, installaties en innovatie dragen wij bij aan de ideale woon- en werkomgevingsomstandigheden. Dat is de plus van MD Service en aan die plus kun jij als collega bijdragen.

Voor onze klanten zijn wij hét aanspreekpunt voor alle techniek. We ontzorgen onze zakelijke opdrachtgevers zodat zij kunnen doen waar ze goed in zijn en onze particuliere klanten zodat ze comfortabel kunnen wonen in een veilig huis. Onze zakelijke- en particuliere klanten kennen ons als een elektrotechnisch totaaloplosser met de volgende kernwoorden:

 • Innovatief
 • Technische specialisten
 • Diepgaande technische kennis
 • Meedenkend

Als werkgever geloven we erin dat we hier alleen voor kunnen staan als we voor onze medewerkers de juiste omgeving creëren. Dat doen we door:

 • Uitstekende primaire arbeidsvoorwaarden te bieden
 • Een ruime set aan functieafhankelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Opleidingsbudget en doorgroeimogelijkheden
 • Een hecht en gezellig team

Opleiding en stage

Ook als leerling monteur ben je bij MD Service aan het juiste adres. Wij zijn een erkend leerbedrijf.
Je wordt onder de hoede genomen door ervaren collega's die er energie van krijgen om je de kneepjes van het vak te leren. We werken met elkaar aan je ambities en je krijgt kansen om je stap voor stap te ontwikkelen tot de technisch specialist die je graag wilt zijn.

Zijn we een match?

Ben je enthousiast geworden om bij MD Service te komen werken en heb je een passende vacature gevonden? Neem dan contact met ons op! De grootste kans op een match en dus een vervolg van je carrière bij MD Service heb je als je jezelf herkent in de onderstaande punten:

 • Jij voelt welke behoeftes er bij opdrachtgevers leven en vertaalt dit in slimme oplossingen
 • Jij wilt werken in een bedrijf waar je de ruimte krijgt om te ontwikkelen en mee te denken
 • Jij prikt iedere bouwvak een vorkje mee op onze jaarlijkse BBQ

Ik kom graag met je in contact.

Mail of bel naar: , .
Een Whatsappje sturen mag ook.Functie:collega's
Startdatum:27-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met MD Service via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moordrecht
 2. Collega’s MD Service 27-10-2023

Bekijk ook andere vacatures