Vacature Consultant Sociaal Domein

Consultant Sociaal Domein in Gouda

Je voorziet gemeentes van goed advies over de manier waarop zij onze systemen en hun bedrijfsprocessen kunnen inrichten binnen onze applicatie. Hoe je dit doet? Door het doel van de klant voorop te zetten én te scoren. Wat doe je nog meer?

  • inventariseren van de wensen van (potentiële) klanten en gebruikers
  • geven van presentaties en trainingen
  • bieden van ondersteuning bij de implementatie van onze applicaties
  • betrokken zijn bij het testen van nieuwe releases
Ook blijf jij jezelf ontwikkelen in de wereld van sociaal domein. Dit vinden we zo belangrijk dat er verschillende mogelijkheden zijn voor het volgen van studies, behalen van certificeringen of het bijwonen van seminars.   Hier starten jouw kansen Zonder dat je het misschien weet, ben je al eens met Centric in aanraking geweest. Als je betaalt in de winkel. Als je een glas kraanwater drinkt. Als je een paspoort aanvraagt. Duizenden organisaties en hun miljoenen klanten rekenen elke dag weer op onze 200+ technologische oplossingen, hoogwaardige IT-diensten en 3.700 gekwalificeerde professionals. Samen zorgen we dat belangrijke processen in onze samenleving altijd doordraaien.   Zodra je Centric komt versterken, omring jij jezelf met mogelijkheden. Zo kun je jouw kennis vergroten door samen te werken met de ongeveer 600 collega's van Centric Public Sector Solutions. Als partner van meer dan 300 gemeenten zorgen wij er dagelijks voor dat de dienstverlening van decentrale overheden aan inwoners en bedrijven niet komt stil te vallen. Want wist jij dat bijna alles wat inwoners van Nederland met de overheid regelen via onze oplossingen verloopt? Denk aan lokale belastingen en vergunningen, maar ook aanvraag van reisdocumenten en een uitkeringsaanvraag. Al die gegevens zorgen voor steeds meer inzicht en daarmee voor een nog betere dienstverlening richting inwoners.  

Functie:Managerial Consulting, Consultant Sociaal Domein
Startdatum:08-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Centric via martine.bol@centric.eu of #ERROR!. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Consultant Sociaal Domein Centric 08-11-2023

Bekijk ook andere vacatures