Vacature Coördinator Communicatie & PR

Coördinator Communicatie & PR in Gouda

Het promoten van de vereniging en Scouting in het algemeen. Je vertegenwoordigt de groep richting de media en beheert de PR materialen. Tevens ontplooi je promotie- en wervingsactiviteiten en dien je als vraagbaak voor pers, leden en geïnteresseerden.

Ben jij dol op schrijven? Ken jij de ins and outs van Facebook en Instagram? Gaat jouw hart sneller slaan van een mooi vormgegeven flyer of poster? En wil jij je inzetten voor onze mooie vereniging? Dan willen we jou als coördinator communicatie & PR!

Voor meer informatie of herken jij je in deze functie of ken jij iemand die in deze functie geïnteresseerd zou kunnen zijn? Neem dan snel contact op met onze groepssecretaris via:Functie:coördinator pr & communicatie
Startdatum:13-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Scouting Jan van Hoof-groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Coördinator Communicatie & PR Stichting Scouting Jan van Hoof-groep 13-10-2023

Bekijk ook andere vacatures