Vacature Dialyseverpleegkundige

Dialyseverpleegkundige in Gouda

Opleiding dialyseverpleegkundige

De sfeer op de dialyseafdeling van het Groene Hart Ziekenhuis is lekker ongedwongen. Je 40 collega's zorgen ervoor dat jij je direct thuis voelt op de afdeling. Dat we met elkaar zorgen voor onze patiënten staat buiten kijf. Maar op de dialyseafdeling zorgen we ook goed voor elkaar. En net als het contact op de afdeling, is het contact met andere collega's in het ziekenhuis ook laagdrempelig. Ben je toe om je kennis te verdiepen of juist te verbreden? Ook dat kan binnen of buiten de dialyseafdeling.

In ons ziekenhuis hebben we 16 dialyse behandelplaatsen en 2 acute kamers waar 6 dagen en 3 nachten per week patiënten komen om te dialyseren. Patiënten komen naar ons voor hemodialyse of peritoneaal dialyse. En een aantal collega's houdt zich bezig met predialyse. Samen met je collega's bied jij als Dialyseverpleegkundige zorg en begeleiding aan onze dialysepatiënten. Daarnaast help je met plannen en het coördineren van het zorgproces. De afdeling Dialyse is altijd in ontwikkeling. Met elkaar streven we naar het verbeteren van de kwaliteitszorg, onze deskundigheid en staan we open voor vernieuwde activiteiten.

Om als verpleegkundige te kunnen werken op onze afdeling, heb je een gespecialiseerde opleiding nodig tot Dialyseverpleegkundige. Onze verpleegkundigen worden opgeleid aan het Albeda College in Rotterdam. Nadat je 2 maanden op onze afdeling hebt voorgewerkt, start je met een 15 maanden durende opleiding.

Hieronder vind je meer informatie over de opleiding en de eisen die wij stellen.

Opleidingsinstituut: Albeda College Rotterdam
Duur opleiding: Tijdens de opleiding gemiddeld 32 uur per week
Vooropleiding: Minimaal verpleegkundige mbo niveau 4
Naast deze vooropleiding vragen wij minimaal een jaar allround werkervaring als verpleegkundige in een ziekenhuis. Als je deze ervaring nog niet hebt en we vinden je toch geschikt voor onze afdeling en de opleiding, dan nemen wij je alvast aan voor een opleidingsplaats en faciliteren wij jou bij het vinden van een
geschikte afdeling om de ervaring op te doen.
Aantal uren: Tijdens de opleiding gemiddeld 32 uur per week. Na diplomering minimaal 28 uur per week.
Waar kijken wij verder naar: Heb je echte passie voor het vak en affiniteit met chronisch zieke patiënten, ben je empathisch, geduldig, heb je doorzettingsvermogen en ben je super gemotiveerd tot het volgen
van een opleiding naast je werk. Natuurlijk willen wij van jou weten waarom je zo graag als dialyseverpleegkundige aan de slag wilt!

De periode tijdens het volgen van je opleiding is een intensieve, leuke en afwisselende periode. Tijdens de opleiding word je op onze afdeling gekoppeld aan een aantal vaste ervaren werkbegeleiders en word je begeleid door onze praktijkbegeleider. Je leert steeds zelfstandiger te werken tijdens je opleiding totdat je volledig mee kunt draaien als Dialyseverpleegkundige.Functie:dialyseverpleegkundige
Startdatum:24-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:28 – 28

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Groene Hart Ziekenhuis via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Dialyseverpleegkundige Groene Hart Ziekenhuis 24-11-2023

Bekijk ook andere vacatures