Vacature Executive Assistant

Executive Assistant in Gouda

Jij en Centric

Executive assistant

MBO 24-32 uur Gouda

Heb jij een 'puntjes op de i'-mentaliteit die geen afbreuk doet aan je snelheid en juiste prioriteitstelling? Haal jij energie uit "getting things done" en ben je een organisatietalent? Dan ben jij onze nieuwe Executive Assistant!

Als Executive Assistant ondersteun je, de Managing Director van Public Sector Solutions (PSS). Als de drijvende kracht achter een gestroomlijnde planning en ben je verantwoordelijk voor het beheer van een uitdagende agenda. Je bereidt vergaderingen adequaat voor, waardoor alle benodigde informatie tijdig beschikbaar is voor een effectieve en efficiënte uitvoering van overleggen. Daarnaast neem je proactief de leiding bij de organisatie van bijeenkomsten, waarbij je jouw talent inzet om overzicht te behouden. Sluit je aan bij ons team en word de rechterhand van onze Managing Director in het vormgeven van de toekomst van publieke sector oplossingen.

Wat jij meebrengt

 • Een hbo werk- en denkniveau, ondersteund door praktische ervaring en kennis.
 • Sterke organisatiegevoeligheid, waardoor je belangrijke aandachtspunten signaleert die de Managing Director mogelijk moet oppakken.

 • Het moeiteloos schakelen tussen diverse taken, terwijl je altijd het overzicht behoudt.
 • Een scherp oog voor detail zonder vertraging in snelheid en prioriteiten, waarmee je een 'puntjes op de i' mentaliteit omarmt.

Waar jij op kunt rekenen

 • Een brutosalaris tot €3180 per maand. Dit is op basis van een 40-urige werkweek.
 • Tot 26 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag die we in mei uitbetalen.
 • Een bijdrage aan je pensioen van 7,5% van je pensioengrondslag. Voor later.

 • Onbeperkte mogelijkheden voor het volgen van opleidingen. Centric helpt jou graag slagen.
 • Een bonus tot € 1.000,00 als jij een nieuwe collega aan ons voorstelt.

De unit waar jij komt te werken

Van een nieuw paspoort tot geboorteaangifte, bijna alles wat je als burger met de overheid regelt verloopt via de oplossingen van Centric. Centric is al jarenlang een stabiele partner voor de lokale overheid. Onze gekwalificeerde professionals, technologische oplossingen en ervaring met specifieke brancheprocessen, zorgen ervoor dat overheden zich op hun kerntaken kunnen richten. Samen met onze klanten creëren we duurzame oplossingen die bijdragen aan het behalen van hun doelstellingen.Functie:executive assistant
Startdatum:14-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3180 – 3180
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Centric via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moordrecht
 2. Executive Assistant Centric 14-11-2023

Bekijk ook andere vacatures