Vacature Gemotiveerde Medewerkers

Gemotiveerde Medewerkers in Gouda

Werken bij Centrum voor Dierenhulpverlening?

Dat kan! Het Centrum voor Dierenhulpverlening kan niet zonder vrijwilligers. Vrijwilligers zijn werkzaam op al onze afdelingen (centrale, vogelopvang, ambulance, ICT en PR). Omdat wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar zijn, zijn wij altijd op zoek naar gemotiveerde medewerkers.

Heb jij een passie voor dieren en heb je vrije tijd beschikbaar die je nuttig wilt besteden? Misschien is het Centrum voor Dierenhulpverlening dan wel wat voor jou!

Voor vrijwilligers vragen wij een minimale beschikbaarheid van ca. 1 dagdeel per week (± 5 uur). Houd er rekening mee dat je dienst wel eens uit kan lopen (bij een spoedrit bijvoorbeeld); dat hoort er nou eenmaal bij.

Je wordt ingewerkt door ervaren medewerkers en daarnaast leer je van alles over dieren-ehbo omdat je dat nodig hebt om je werkzaamheden uit te voeren. De minimumleeftijd om bij ons te kunnen werken is 18 jaar voor de ambulance en 16 jaar voor de opvang.

Stageplaatsen

Het Centrum voor Dierenhulpverlening biedt elk jaar jongeren de kans om ervaring in dierverzorging op te doen. Een opleiding in dierverzorging is daarbij een pré, maar niet noodzakelijk.Wegens de aard van de werkzaamheden en de noodzakelijke begeleiding kunnen wij stagiair(e)s alleen een stageplaats bieden als zij een half of een heel schooljaar beschikbaar zijn. Dagen en uren in overleg.

Omdat er door SBB strenge eisen gesteld worden aan leerbedrijven, kunnen wij, om de kwaliteit te waarborgen, niet meer dan twee stagiair(e)s per periode plaatsen. Het gaat dan om twee plaatsen in de vogelopvang.

Je kunt je aanmelden voor een stageplaats door een email te sturen naar .

Ben je enthousiast geworden?

Wil je een keer bij ons langs komen om te kijken of werken bij de dierenambulance iets voor jou is? Meld je hieronder aan, dan wordt er contact met je opgenomen om een afspraak te maken.


Wilt u zich (alvast) aanmelden als collectant in 2024?
Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via .Functie:medewerker
Startdatum:19-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:5 – 5

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Centrum voor Dierenhulpverlening via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Gemotiveerde Medewerkers Centrum voor Dierenhulpverlening 19-11-2023

Bekijk ook andere vacatures