Vacature Huishoudelijk Begeleider GGZ

Huishoudelijk Begeleider GGZ in Gouda

Huishoudelijk begeleider GGZ

Gouda

Delen:

Ben jij een echte aanpakker en heb jij affiniteit met ouderen en psychiatrie? Dan zoeken wij jou!

Voor de Beschermde Woonvorm locatie Manege in Gouda zijn wij op zoek naar twee nieuwe collega's huishoudelijk begeleiders. Het gaat om een functie van 16 uur per week (tijden in overleg).

Als huishoudelijk begeleider lever je een bijdrage aan een optimaal leefklimaat van de bewoners. De nadruk van deze functie ligt op het bieden van begeleiding bij huishoudelijke taken rondom de bewoners. Denk hierbij aan het begeleiden van het schoonmaken van de woning, het doen van de was en het ondersteunen bij de afwas. Gedurende de dag is er voldoende gelegenheid om de bewoners te leren kennen en een band op te bouwen. Bijvoorbeeld door een wandeling te maken of om samen een boodschap te doen. Ook signaleer je eventuele problematiek en geef jij dit door aan de persoonlijk begeleider.

Nu de bewoners ouder worden en de zorgvraag toeneemt zijn wij op zoek naar versterking binnen het team in de vorm van een huishoudelijk begeleider. Waar voorheen de woonbegeleider de huishoudelijke taken rondom de bewoner op zich nam is hier nu een nieuwe functie voorin de vorm van huishoudelijk begeleider.

Jouw werkplek

De Manege is een beschermde woonvorm voor 25 bewoners met een psychische kwetsbaarheid, waarvan ongeveer de helft ook een fysieke zorgvraag heeft. De gemiddelde leeftijd van onze bewoners is 60 jaar. De psychische kwetsbaarheid van bewoners kan zich uiten in schizofrenie, angst- en stemmingsstoornissen, vormen van autisme en een licht verstandelijke beperking. Het team bestaat uit woonbegeleiders, persoonlijk begeleiders, activiteitenbegeleiders, huishoudelijk personeel, een kok en vrijwilligers.

Over Kwintes
Kwintes ondersteunt mensen met een psychiatrische of psychosociale kwetsbaarheid. Wij bieden hulp bij wonen, werken en leren om een zo zelfstandig mogelijk leven te leiden. Je vindt ons op veel verschillende plaatsen in Nederland, van Flevoland tot aan Utrecht en Gouda. Samen met 2000 collega's, stagiaires en vrijwilligers zetten we ons in om mensen te helpen. Bij Kwintes gaan we uit van wat wél kan, ook als het om jouw loopbaan gaat. We bieden je werk met betekenis, de ruimte om jezelf te zijn en meer uit jezelf te halen. Onze kernwaarden zijn: vakkundig, vertrouwen en verbinden. Zie jij ook meer in mensen? Ontdek wat jij kunt betekenen!

Wat we van jou verwachten

 • Minimaal een afgeronde en voor de functie relevante MBO niveau 2 opleiding.
 • Bij voorkeur ervaring binnen de zorgsector.
 • Je kan hard werken. Het is fijn als je een proactieve houding hebt.
 • Je kunt goed samenwerken met collega's en kan goed omgaan met stressvolle situaties.
 • Je hebt respect voor de beperkingen en mogelijkheden van de doelgroep.
 • Je staat stevig in je schoenen en weet jouw grenzen te bewaken.
 • Je kan je goed verstaanbaar maken.

Ons aanbod

 • Een goed salaris (tussen €2.116,- en € 2.810, - op basis van 36 uur) (cao GGZ, FWG 25)
 • Over de uren die je buiten kantoortijden werkt krijg je een onregelmatigheidstoeslag.
 • Een vaste eindejaarsuitkering in december van 8,33%
 • Een uitstekende pensioenregeling waarin Kwintes voor 50% bijdraagt.
 • Een afwisselende baan met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.
 • Een ruim aanbod aan opleiding, training en coaching; zowel intern als extern.
 • Deelname aan het ontwikkelprogramma Standaard in vakmanschap.
 • Voordelig sporten, korting op producten en op dagjes uit.
 • Een telefoon en laptop van Kwintes.

Informatie en solliciteren
Ben jij enthousiast geworden voor deze functie, neem dan contact op met Christa Boere op het nummer .Functie:huishoudelijk begeleider ggz
Startdatum:16-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2116 – 2810
Uren per week:16 – 16

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Stichting Kwintes via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moordrecht
 2. Huishoudelijk Begeleider GGZ Stichting Kwintes 16-11-2023

Bekijk ook andere vacatures