Vacature .NET Developer

.NET Developer in Gouda

Word jij onze .NET Developer?

Bespreek met ons de mogelijkheden

Wil je als Developer gesteund en gewaardeerd worden, werken in een veilige omgeving en gefaciliteerd worden zodat jij je verder kunt ontwikkelen? Kom dan ons ShareValue development-team versterken!

Waarom kies je voor ons?

Uitgebreide thuiswerkmogelijkheden

Uiteraard in overleg met de opdrachtgever. Inclusief thuiswerkvergoeding en een vergoeding voor het inrichten van je thuiskantoor.

Opleidingen en certificaten

Een persoonlijk budget (studieschnabbel) van € 1.000,- en 4 studiedagen per jaar.

Familiaire sfeer is voor ons cruciaal!

Bij ons krijg je een aantrekkelijke bonusregeling.

Bij ShareValue kijken wij samen met jou naar welke opdracht en opdrachtgever het beste aansluit. Zo kijken we samen naar welke technieken, werkzaamheden, taken en verantwoordelijkheden jou energie opleveren. Er zijn zowel Greenfield als Brownfield opdrachten mogelijk.

In deze functie maak je gebruik van de nieuwste technieken. Van een senior verwachten wij dat je ook meedenkt met de opdrachtgever en de gebruiker. Bij bijna alle klanten werk je SCRUM/Agile en gebruik je Azure DevOps en/ of Atlassian producten. Verder is het per klant verschillend welke stack je precies gebruikt. Denk hierbij aan: C#, MS SQL, MySQL, PostgreSQL, MongoDB, ASP.NET, Windows Forms, WPF, UWP, .NET Core, .NET MAUI, EF Core, Git, TFS, Jira, Octopus, DevOps, Resharper, Azure, Angular, React, Vue, Javascript, jQuery, MVC, Blazor, Teamcity, TypeScript, Visual Studio, .NET 6+, Kubernetes, CosmosDB, Rider, Slack, Docker, Visual Studio Code, BitBucket en CSS.

Het fijne van het werken bij ShareValue is dat er altijd samen met jou wordt gekeken naar een passende opdracht. De duur van de opdracht is veelal meerdere jaren. Ook bieden we goede ontwikkelmogelijkheden: wanneer je start als Senior kun je doorgroeien naar rollen als Architect of Competence Lead. Hoe snel dat gaat, hangt van je eigen ontwikkeling af. Het .NET Development team bij ShareValue bestaat momenteel uit 18 Developers. Hiervan zijn er 3 junior, 2 medior, 11 senior en 2 architect.

Aan wat voor opdrachten moet je denken? We geven een voorbeeld:

Een alarmcentrale moet te allen tijde bereikbaar zijn. Ook als er een storing is of als er onderhoud plaatsvindt. Dit heeft de primaire focus bij het ontwikkelen van de nieuwe meldkamerapplicatie waar het ontwikkelaarsteam van KPN mee bezig is. Onze collega Emiel houdt zich in dit project bezig met het uitbreiden van de functionaliteit en het oplossen van bevindingen waarbij er nauw samengewerkt wordt met het Infra- en Telefoon-team.

Over ShareValue

ShareValue bestaat uit een club ondernemende, communicatieve IT-experts met een hoog kennisniveau. Onze architecten, consultants, developers en engineers werken verspreid over het land op uitdagende projecten bij klanten in diverse branches. Onze focus ligt op een aantal specifieke expertises: Azure, Front-End, Microsoft 365 en .NET. Dankzij deze focus zijn we erkend Microsoft Solutions Partner.

Onze bedrijfscultuur kent een informele en familiaire sfeer en er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Wij zijn een hecht team van plusminus 80 enthousiaste experts en hebben de ambitie om verder te groeien. We organiseren, wanneer mogelijk, regelmatig voor het hele kantoor een leuk uitje zoals een BBQ op het strand, een avond karten of een weekendje weg. Een informele, collegiale sfeer vinden wij erg belangrijk.

Wie ben jij?

 • Hbo werk- en denkniveau zou fantastisch zijn en geeft je meer opties.
 • Jij voelt je als een vis in het water op het gebied van .NET.
 • Je hebt uitstekende social skills. Je communiceert gemakkelijk, je bent een echte analyticus en je stopt nooit met de zoektocht naar nieuwe kennis.
 • Je vindt het leuk om regelmatig verschillende opdrachten te doen.

 • Veel ruimte voor eigen ideeën en initiatieven.
 • Uitgebreide technische sparringsmomenten op o.a. onze DotNET Dinners en door persoonlijke ondersteuning van de Competence Leads.
 • Een mobiliteitsbudget (keuze uit OV, eigen auto of een leaseauto).
 • Volop mogelijkheden voor het volgen van opleidingen en het behalen van certificeringen.
 • Diverse mogelijkheden voor het bezoek van congressen en conferenties (ook in het buitenland).
 • De nieuwste smartphone en een zelf te configureren laptop.
 • Uitstekende pensioenregeling.
 • Een persoonlijk budget (studieschnabbel) van € 1.000,- en 4 studiedagen per jaar.
 • Diverse leuke uitjes en borrels. Familiaire sfeer is voor ons cruciaal!

Ben je enthousiast?

Contactpersoon Corporate Recruiter

6

Neem contact op

Lees onze laatste blog

Don't call us; we'll call you

En natuurlijk andersom. Hierbij horen ook twee assessments.

Aanbiedingsgesprek

We zijn er zeker van dat we een goede match zijn voor elkaar! We bespreken de arbeidsvoorwaarden en je ontvangt van ons een aanbod.

Je start bij ons

Je gaat akkoord met het voorstel en komt op de afgesproken datum bij ons werken. Uiteraard word je met open armen welkom geheten op je eerste dag!

ShareValue B.V. Kampenringweg 45A 2803PE Gouda

Functie:.net developer
Startdatum:06-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:77 – 77
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ShareValue via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moordrecht
 2. .NET Developer ShareValue 06-10-2023

Bekijk ook andere vacatures