Vacature Medewerker Dienstverlening

Medewerker Dienstverlening in Gouda

Medewerker dienstverlening en archiefbeheer

  • Gouda
  • Inschaling conform inlenersbeloning
  • 32 uur

Voor een archieforganisatie in Midden-Holland zijn wij op zoek naar een medewerker dienstverlening en archiefbeheer.

Voor de organisatie zijn we op zoek naar iemand die het leuk vindt om dienstverlenend naar klanten te zijn en dit te combineren met het toegankelijk maken van de collectie.

Wat worden jouw werkzaamheden? - Je begeleidt bezoekers in de studiezaal in de Chocoladefabriek e ondersteunt bij informatieverzoeken die aan de balie, telefonische, via de chat of e-mail binnenkomen. Je geeft uitleg bij het gebruik van diverse digitale bronnen en zoekmogelijkheden. - Je doet onderzoek op het Gouwedepot ten behoeve van de digitale dienstverlening - Je werkt mee aan diverse projecten op het gebied van (nadere) toegankelijkmaking van de collecties - Je verzorgt administratieve afhandeling in systemen, zoals het beheren en toevoegen van metadata

Functie-eisen

- Je zet de klant centraal en bent in staat om de wensen en behoeften van een klant te onderzoeken. Je gaat graag het gesprek met de klant aan. - Je weet wanneer je zelf een antwoord kunt geven, maar je weet ook wanneer je een collega in moet schakelen voor een specialistische vraag - Je weet hoe je informatie in digitale bronnen moet zoeken en vinden en je kan andere hierin begeleiden - Je vindt het niet erg om af en toe buiten kantoortijden te werken (dinsdagavond) - Je hebt ervaring met een archiefbeheersysteem of bent bereid hiervoor een cursus te volgenFunctie:medewerker dienstverlening
Startdatum:25-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Archeo Flex via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Medewerker Dienstverlening Archeo Flex 25-11-2023

Bekijk ook andere vacatures