Vacature Microsoft 365 Lead Consultant

Microsoft 365 Lead Consultant in Gouda

Ben jij een ervaren en enthousiaste Microsoft 365 Consultant en zoek je naar een mooie vervolgstap? Kom dan bij ons! Wij zoeken een gedreven en communicatieve collega die collega's coacht en samen innovatieve ideeën omzet in passende oplossingen bij klanten. Je werk stopt niet na het uitvoeren van een project want ook daarna blijf je in contact met de klant voor uitgebreidere ondersteuning en verdere ontwikkelingen door bijvoorbeeld de inzet van het Power Platform. Je krijgt binnen Centric alle ruimte om je technische expertise verder te ontwikkelen. Wij zijn een leuk team met verschillende disciplines. Samen realiseren we wat je écht wil betekenen voor onze klanten en collega's. We nodigen je graag uit om met ons mee te groeien. In een ongekende veelzijdigheid aan uitdagende, betekenisvolle IT-projecten. Zet je stempel op projecten bij aansprekende klanten waarbij we het verschil maken. Aan de basis van het IT-landschap van de meeste van onze klanten vindt je Microsoft-technologie. Wil jij de digitale transformaties waarmaken om te innoveren en hun business verder te brengen?   Een opsomming van wat jij onder andere kunt bijdragen aan ons team:

  • Je geeft vorm aan onze Community of Expertise Productiviteit en coacht onze consultants. Samen met de Product Manager, en andere consultants ontwikkel en optimaliseer jij ons Modern Work dienstenportfolio.
  • Je werkt met ons sales team aan offertes, aanbestedingen en haakt aan bij pre-sales gesprekken.
  • Je bent in staat om bij klanten knelpunten te identificeren en meer werk te creëren.
  • Je geeft richting aan hoe we onze diensten verder kunnen ontwikkelen.
  • Je deelt graag jouw kennis en expertise met zowel alle CoE leden, als onze klanten en partners d.m.v. kennissessies.


Functie:Enterprise Software Implementation & Consulting, Microsoft 365 Lead Consultant
Startdatum:06-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Centric via Praaf.Ramsamoedj@Centric.eu of #ERROR!. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Microsoft 365 Lead Consultant Centric 06-10-2023

Bekijk ook andere vacatures