Vacature Operator

Operator in Gouda

Dit ga je doen

In de rol van Operator draag jij de verantwoordelijkheid voor het opstarten, bedienen en aanpassen van een productielijn. Dit houdt in dat je dagelijks verantwoordelijk bent voor het assembleren, operationeel houden en demonteren van je eigen toegewezen lijn. Je inzet is gericht op het soepel laten verlopen van de productielijn en het nastreven van productiedoelen. Wanneer zich storingen of problemen voordoen, probeer je eerst zelfstandig oplossingen te vinden voordat je de hulp van je afdelingschef inschakelt.

Naast het behalen van de productieoutput draag je eveneens een aanzienlijke verantwoordelijkheid op het vlak van productkwaliteit, waaronder taken zoals THT-controle. Je geeft leiding aan en ondersteunt de productiemedewerkers aan de lijn, waarbij je fungeert als hun eerste aanspreekpunt. Samen met je leidinggevende draag je verantwoordelijkheid voor het dagelijkse reilen en zeilen. Flexibiliteit in ploegendiensten wordt verwacht wanneer de situatie hierom vraagt.

Als Operator draag je ook verantwoordelijkheid voor alle overige toepasselijke werkzaamheden binnen jouw toegewezen productielijn en werkomgeving.

Smaakt dit naar jouw ideale carrière stap? Wacht dan niet langer en solliciteer nu! De smaakvolle wereld van de Operator in Gouda met een salaris tot €3.100,- exclusief toeslagen wacht op jou.

Organisatie- en afdelingomschrijving

Deze Vleeswarenproducent in Gouda is gespecialiseerd in traditionele en eigentijdse vlees- en vegawaren. Ze gebruiken een breed scala aan grondstoffen, waaronder varkensvlees, rundvlees, kippenvlees, kalkoenvlees en plantaardige ingrediënten voor vegetarische en veganistische producten. De diverse vleeswaren worden verrijkt met technieken zoals bakken, braden, koken, grillen, drogen, zouten en stomen. Ze bieden ook verschillende modellerings- en verpakkingsmogelijkheden aan.

Dit bedrijf werkt in vaste diensten, die je ook nog eens zelf mag kiezen, je kan dagelijks werken van 05.15-13.55 uur of van 13.45-22.25 uur waar jij je het fijnst voelt! De uren welke je werkt tussen 18.00-6.00 uur hebben ook nog eens een toeslag van 25%!

Dit krijg je

  • Salaris tot € 3.100,00 afhankelijk van kennis en ervaring
  • 8 % Vakantiegeld
  • 24 vakantiedagen
  • 2% Eindejaarsuitkering
  • Bij goed functioneren uitzicht op een vast dienst verband
  • Goede bedrijfseigen CAO


Functie:Operator
Startdatum:16-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Raaak Personeel via onbekend of 010-3031921. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Moordrecht
  2. Operator Raaak Personeel 16-10-2023

Bekijk ook andere vacatures