Vacature Planner Revalidatie Volwassenen

Planner Revalidatie Volwassenen in Gouda

Basalt

Planner Revalidatie Volwassenen

Gouda, Delft, Den Haag , Zuid-Holland , Nederland € 2.832 - € 3.824 per maand Zorgeenheid 6

Vacature details Solliciteren

Gouda en/of Delft en/of &Basalt - 20 tot 40 uur - per direct

Ben jij de puzzelaar die goed het overzicht houdt en ervoor zorgt dat onze patiënten snel terecht kunnen? Lees dan snel verder!


Wat ga je doen als Planner bij Basalt?

Als Planner werk je backoffice en zorg jij er samen met je collega's voor dat de patiënten en therapeuten iedere dag een passende planning hebben. Je hebt daarbij oog voor de patiënt en zorgt ervoor dat de therapeut voldoende tijd hebben voor de administratieve afhandeling.

Planner zijn betekent keuzes maken, overzicht houden en naast de korte termijn ook de lange termijnplannen in het vizier hebben. Het nauwkeurig vastleggen van alle informatie die gedurende de dag op je afkomt, is hierbij een must.


De werkzaamheden bestaan uit:

 • Het inplannen van behandelingen rekening houdend met de behandelcapaciteit en de vraag van patiënten;
 • Het opstellen van de behandelplanning met de wachtlijst als uitgangspunt. Je stelt hierin prioriteiten, rekening houdend met de gestelde normen;
 • Het proactief oplossen van knelpunten. Je hebt hierin een signalerende en adviserende rol;
 • Het bijhouden van informatie voor wachtlijstbeheer, bezetting en productiegegevens. Je geeft gevraagd en ongevraagd informatie aan de manager over roosterbezetting, capaciteit en afwijkingen van de prognoses;
 • Daarnaast beantwoord je vragen van patiënten en behandelaars over hun afspraken.

We zoeken een of twee collega's voor in totaal samen 40 uur per week. Dat helpt ons bij het leggen van de puzzel.


Waar kom je te werken?

Van onze 13 locaties kom je te werken op locatie Gouda (16 uur) en/of Delft (8 uur) en/of Den Haag (16 uur, &Basalt) voor Zorgeenheid 5 en 6. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar voor onze locaties in Den Haag, Zoetermeer en de kinderrevalidatielocaties Delft, Gouda en Zoetermeer.


Op de locaties waar je werkt, werk je samen met de behandelteams, medisch secretariaat en de teamcoördinator. Je werkt samen met 10 andere planners van verschillende locaties. Samen versterken jullie de teams van planners waar nodig. Op locatie zelf werk je grotendeels zelfstandig als planner. Er is dagelijks (telefonisch of via teams) contact met collega planners.


Over Basalt

Basalt is hét expertisecentrum voor revalidatiezorg in Zuid-Holland. Wij zijn er voor diegenen die te maken hebben met de gevolgen van een ongeval, ziekte of aandoening. Bij Basalt leren we kinderen, jongeren en volwassenen met de nieuwe situatie omgaan, in kracht te groeien en zo zelfstandig mogelijk te leven. Vanuit alle perspectieven van positieve gezondheid werken we samen met de patiënt aan de meest waardevolle revalidatie en met het best passende zorgaanbod. Daarom werken we in interdisciplinaire teams.


Bij Basalt werken betekent:

 • Samen beslissen met de patiënt ;
 • De focus op positieve gezondheid;
 • Makkelijk kunnen binnenlopen bij je collega's en manager;
 • Integreer je innovatieve online behandelingen in je behandelplan. Basalt is voorloper op het gebied van eHealth.

Wat neem je mee?


 • Een relevant diploma op minimaal mbo-niveau en aantoonbaar hbo werk- en denkniveau;
 • WO- en hbo-studenten zijn ook welkom;
 • Ruime ervaring met het werken met Microsoft Office;
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring is een pré;
 • Ervaring met HIX is een pré;
 • Kennis van de privacywetgeving over het verwerken van patiëntgegevens;
 • Je bent flexibel inzetbaar tijdens vakantie en ziekte.

Je kan goed samenwerken in een team met onder andere planningsmedewerkers, medisch secretaresses, behandelaren en revalidatieartsen, ook in hectische situaties. Daarnaast kan je ook solistisch werken. Je bent stressbestendig, flexibel en in staat te improviseren met betrekking tot roosterwijzigingen en het oplossen van complexe multidisciplinaire planvraagstukken. Jij kenmerkt jezelf door te kunnen denken met een helikopterview.


Ook de volgende competenties neem je met je mee: klantgerichtheid, integriteit, nauwkeurigheid, plannen en organiseren, zelfstandigheid en voortgangscontrole. De kernwaarden van Basalt heb jij in je genen: deskundigheid, grenzen verleggen, samenwerken en eigenaarschap.


Wat bieden wij?

Een contract voor bepaalde tijd, in eerste instantie voor de periode van een jaar. De CAO-Ziekenhuizen is van toepassing en wij bieden goede secundaire arbeidsvoorwaarden , zoals een eindejaarsuitkering, reiskostenvergoeding en een tablet- en fietsenplan.


Het salaris bedraagt bij een fulltime dienstverband (36 uur) minimaal € 2.832,- en maximaal € 3.824,- bruto per maand volgens F.W.G.-functiegroep 45, afhankelijk van ervaring. Bereken hier jouw netto salaris.


Wil je weten wat onze medewerkers zo mooi vinden aan het werken bij Basalt? Zie hun mooiste momenten op onze 'Werken bij' pagina .


Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht Mariëlle Kok, Teamcoördinator, telefoonnummer . Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kijk je op onze website . Heb je vragen voor het team Werving en Selectie? Dan kun je ons telefonisch bereiken via of .


Enthousiast geworden?

 • Je kunt via de sollicitatieknop solliciteren tot en met 15 december 2023. Je ontvangt automatisch een bevestiging;
 • De gesprekken vinden plaatst op maandagmiddag 18 december 2023;
 • Interne kandidaten genieten bij gelijke geschiktheid de voorkeur;
 • Door omstandigheden kunnen wij de vacature eerder sluiten.
  Solliciteer dus direct!


Functie:planner revalidatie volwassene
Startdatum:06-12-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:2832 – 3824
Uren per week:20 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Regionaal Instituut Dyslexie via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moordrecht
 2. Planner Revalidatie Volwassenen Regionaal Instituut Dyslexie 06-12-2023

Bekijk ook andere vacatures