Vacature Projectondersteuner

Projectondersteuner in Nieuwerkerk Ad Ijssel

Word jij onze rots in de branding op administratief gebied? Bij dit bedrijf in Nieuwerkerk aan den IJssel zoeken we een enthousiaste Projectondersteuner de spil is binnen onze technische projectenteams. Ben jij die gedreven duizendpoot die ervan houdt om te stralen in een dynamische werkomgeving? Lees snel verder!

Wat bieden wij jou
 • Tot €3352 salaris!
 • Collegiaal bedrijf!
 • Detacheringscontract met kans op overnamen!
 • Fulltime functie!
Wie ben jij

Als enthousiaste, nauwkeurige, en sociale teamspeler ben jij perfect voor de rol van Projectondersteuner. Je bent technisch geïnteresseerd en bereid je handen uit de mouwen te steken. Met minimaal een mbo-4 diploma in een administratieve of commerciële richting ben jij klaar om bij te dragen aan het succes van onze projecten. Ervaring met de Office-pakketten en een handige omgang met computers behoren tot jouw sterke punten. Leergierigheid, dienstverlenendheid en collegialiteit maken jou de ideale kandidaat.

 • Leergierig
 • Behulpzaam
 • Collegiaal
Wat ga je doen

Als Projectondersteuner ben jij de schakel tussen het technische team en belanghebbenden rondom het project. Je zorgt voor overzicht in elke fase van het project en hebt een divers takenpakket, waaronder:

 • Aanmaken van orders, factureren en betalingsbewaking.
 • Assisteren bij calculaties (meerwerk), planning en werkvoorbereiding.
 • Ondersteunen bij projectaanvragen en communicatie met de klant.
 • Opstellen van overeenkomsten voor leveranciers/onderaannemers of inleners.
 • Organiseren en notuleren bij vergaderingen, trainingen en activiteiten.
Waar ga je werken

Bij dit bedrijf dragen ze actief bij aan een veiliger, duurzamer, schoner en comfortabeler leven. Denk aan het opwekken van maar liefst 1.542.687 kW aan zonnestroom en het leveren van circa 7 miljoen liter schoon drinkwater. Jouw rol als Medewerker Service is cruciaal om deze missie te blijven realiseren.

En met zo’n familiebedrijf van 1.850 collega’s en 22 vestigingen over heel Nederland is er altijd plek voor je. 1 ding is zeker, hier sta jij als collega op de eerste plek. Het voelt als een echt MKB! Jou kantoor zit in Nieuwekerk aan de Ijssel!

Sollicitatie

Je wil direct aan de slag! Zit op het puntje van je stoel. Binnen 48 uur nemen we contact met je op om jouw talent in te zetten! Hoppa!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Projectondersteuner, Projectmedewerker
Startdatum:28-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via stephanie.rockenfeller@tempo-team.nl of 645883611. Of bezoek hun website http://www.tempo-team.nl.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moordrecht
 2. Projectondersteuner Tempo-Team 28-11-2023

Bekijk ook andere vacatures