Vacature Executive Assistant

Executive Assistant in Gouda

Jij en Centric

Executive assistant

MBO 24-32 uur Gouda

Je denkt vooruit, schakelt snel en signaleert zaken bij het Managing Director team van Public Sector Solutions. Het kan als Executive Assistant bij Centric. Je organiseert vergaderingen, bijeenkomsten en beheert de agenda van de Managing Director. Ook haal jij energie uit het helpen van mensen en het hebben van een positieve maatschappelijke impact. Maak werk van deze mogelijkheden.

Wat jij doet

Je brengt logica en rust aan in een complexe agenda door de juiste prioriteiten te stellen. Hoe je dit doet? Door met een grote lach op jouw gezicht een extra stap te zetten. Het resultaat telt. Wat doe je nog meer?

 • voorbereien van vergaderingen, waarvoor alle nodige informatie tijdig beschikbaar is
 • organiseren van bijeenskomsten, waarbij je actief bijdraagt aan het behouden van overzicht en het betrekken van de juiste collega's
 • fungeren als eerste contactpersoon, zowel intern als extern. Je filtert inkomende communicatie en behandeld e-mails/telefoontjes

Hier starten jouw kansen
Zonder dat je het misschien weet, ben je al eens met Centric in aanraking geweest. Als je betaalt in de winkel. Als je een glas kraanwater drinkt. Als je een paspoort aanvraagt. Duizenden organisaties en hun miljoenen klanten rekenen elke dag weer op onze 200+ technologische oplossingen, hoogwaardige IT-diensten en 3.700 gekwalificeerde professionals. Samen zorgen we dat belangrijke processen in onze samenleving altijd doordraaien.
Zodra je Centric komt versterken, omring jij jezelf met mogelijkheden. Zo kun je jouw kennis vergroten door samen te werken met de ongeveer 600 collega's van Centric Public Sector Solutions. Als partner van meer dan 300 gemeenten zorgen wij er dagelijks voor dat de dienstverlening van decentrale overheden aan inwoners en bedrijven niet komt stil te vallen. Want wist jij dat bijna alles wat inwoners van Nederland met de overheid regelen via onze oplossingen verloopt? Denk aan lokale belastingen en vergunningen, maar ook aanvraag van reisdocumenten en een uitkeringsaanvraag. Al die gegevens zorgen voor steeds meer inzicht en daarmee voor een nog betere dienstverlening richting inwoners.

Dit breng je mee

Wij zorgen voor een werkomgeving waar jij blij kunt zijn en gewaardeerd wordt. Andersom voeg jij als Executive Assistant waarde toe met jouw:

 • hbo werk- en denkniveau, ondersteund door praktische ervaring en kennis
 • moeiteloos schakelen tussen diverse taken, terwijl je altijd het overzicht behoudt
 • sterke organisatiegevoeligheid, waardoor je belangrijke aandachtspunten signaleert die de Managing Director mogelijk moet oppakken
 • een scherp oog voor detail zonder vertraging in snelheid en prioriteiten, waarmee je een 'puntjes op de i' mentaliteit omarmt

Dit krijg je

Bij Centric vind je veel flexibiliteit en vrijheid om jouw vak als Executive Assistant uit te oefenen. Zo heb je veel ruimte om te bepalen hoe jij jouw werkweek indeelt. Ook kies je (deels) zelf waarvandaan jij werkt: vanaf kantoor, thuis of andere locaties. Verder kun je voor deze functie rekenen op:

 • een brutosalaris tot €3500 per maand. Dit is op basis van een 40-urige werkweek
 • tot 26 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag die we in mei uitbetalen
 • een bijdrage aan je pensioen van 7,5% van je pensioengrondslag. Voor later
 • onbeperkte mogelijkheden voor het volgen van opleidingen. Centric helpt jou graag slagen
 • een bonus tot € 1.000,00 als jij een nieuwe collega aan ons voorstelt

Diverse en complexe IT-vraagstukken

Omring jezelf met mogelijkheden bij Centric

Je denkt vooruit, schakelt snel en signaleert zaken bij het Managing Director team van Public Sector Solutions. Het kan als Executive Assistant bij Centric. Solliciteer vóór 31-12-2023 via onze website naar deze vacature Executive Assistant in Gouda.
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met onze recruiter, via of .
Goed om te weten:Functie:executive assistant
Startdatum:25-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 3500
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Centric via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Moordrechtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de moordrechtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Moordrecht
 2. Executive Assistant Centric 25-11-2023

Bekijk ook andere vacatures